Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Sol Guadalupe 4*

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
4 star
Španija
Majorka

Hotel SOL GUADALUPE  4*  Magalluf                                                   www.melia.com

Položaj hotela: hotel je smešten u srcu Magalufa, samo 200m od velike peščane plaže u zalivu Magalufa. Okružen je brojnim kafeterijama, prodavnicama i mestima za zabavu. Od glavnog grad ostrva Palma de Majorke udaljen je 14 km i povezan je odličnom dnevnom i noćnom linijom gradskog saobraćaja.
Hotelski sadržaj: veliki bazen od 1000 m2 sa dva dodatna bazena za decu i bebe, bazeni se prostiru duž celog hotela i opremljeni su whirpool vodenim masažerima, prostrana sunčana terasa sa pool barovima, suncobranima i ležaljkama, unutrašnji bazen, restoran, snack bar, dnevni i večernji animatorski program, fitness, vaterpolo, stoni tenis, bilijar, yoga, igralište za decu, dečji klub, sportovi na vodi, wi-fi internet u zajedničkom prostoru i internet kutak (uz doplatu), parking (uz doplatu).
Sobe: hotel sa svojih devet spratova raspolaže sa 493 soba, renoviranih 2015. Sve sobe poseduju: klima uređaj, TV sa satelitskim kanalima, telefon, wi-fi internet, mini frižider, sef (uz doplatu), fen, kupatilo, balkon.
Usluga: noćenje sa doručkom (buffet servis – samoposluživanje).

Policies of Sol Guadalupe 4*

Amenities of Sol Guadalupe 4*

Guest Reviews (0 reviews)

Hotel Sol Guadalupe

Sol Guadalupe 4* Majorka, Španija

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo