Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Activities in Zlatibor

Accommodations

hotel zlatibor mona

Hotel Zlatibor Mona 4*

Okružen predivnom borovom šumom, u samom centru Zlatibora - nalazi se hotel Zlatibor Mona. Zlatibor je planinski turistički centar i visinsko lečilište, nadmorske visine 700-1500m, u jugozapadnoj Srbiji, udaljena od Beograda i najbližeg aerodroma svega 235 km.

MORE
palisad

Hotel Palisad

Hotel Palisad nudi moderne i funkcionalno uređene sobe. Zaštitni znak hotela je „dnevni boravak“, oplemenjen slikama i skulpturama velikih majstora srpskog likovnog stvaralaštva.

MORE

Hotel & Spa Idila 4 *

Hotel & Spa Idila se nalazi u samom centru Zlatibora, na samo par minuta hoda od autobuske stanice, tržnog centra i centralnog trga. Izolovan je od buke, tako da je gostima zagarantovan miran odmor. Hotel & Spa Idila je otvoren tokom cele godine.

MORE

Hotel Mir 4 *

Hotel se nalazi na samo 800 metara od centra Zlatiborke pijaca, smešten je na proplanku koji pruža neverovatan pogled na sve četiri strane sveta. Uživajte u pogledu iz vaše sobe na ski centar Tornik, Čigotu, Zlatiboske pašnjake, livade.

MORE

Hotel Olimp 4 *

Hotel Olimp nalazi se na samom ulazu u Zlatibor i predstavlja pravu kapiju poznatog turističkog mesta. Nalazi se 230 km od Beograda, pored magistralnog puta Beograd-Podgorica-Jadran.

MORE

Tours

Rafting avantura Tarom i Drinom (1 noćenje u kampu)

Rafting avantura Tarom i Drinom predstavlja dvodnevnu turu sa jednodnevnim raftingom najdužom trasom u regionu. Prevoz iz Novog Sada i Beograda.

MORE

Rafting Tarom i Drinom – adrenalinski užitak (bez noćenja)

Krenite na kratku rafting avanturu najlepšim kanjonima Evrope. Očekuje vas uzbudljivo spuštanje najatraktivnijim brzacima. Svake prve subote polazak iz Novog Sada, svake druge polazak iz Beograda.

MORE

Rafting Tarom i Drinom i druge avanture (2 noćenja u kampu)

Trodnevna tura, jednodnevni rafting i foto-safari avantura u NP Sutjeska sa posetom prašumi Perućici. Polasci iz Novog Sada i Beograda poslednjeg petka u mesecu.

MORE

Things to Do