Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Najam minibusa i autobusa Novi Sad, sa vozačem

Najam minibusa i autobusa (sa vozačem) Novi Sad

Garantovano najbolje cene na tržištu jer imamo sopstveni vozni park a i dobru saradnju sa kvalitetnim prevoznicima širom Srbije. Moguć najam vozila kapaciteta: 5, 6, 8, 15, 20, 30 i 50 sedišta.

Vozila u našem vlasništvu su: Opel Zafira sa 6+1 sedišta, Mercedes Master (14+1), Renault Master (20+1 sedište), Tourino 30+2 sedišta i najnovije vozilo u našoj ponudi je Scania Irizar 50+2 sedišta.

Po potrebi koristimo i vozila naših partnera uvek vodeći računa o pouzdanosti i kvalitetu kako vozila tako i vozača.

Nudimo i prevoz osoba u invalidskim kolicima. Sanitetski prevoz sa/bez medicinske ekipe.

NAJAM AUTOBUSA NOVI SAD:

Scania Irizar 50+2 sedišta

NAJAM MINIBUSA NOVI SAD:

Mercedes Tourino 30+2 sedišta

Mercedes Sprinter 20+1 sedište

Renauld Master 15+1 sedište

Opel Vivaro 8+1 sedište

CENA:

Cena iznajmljivanja vozila se formira u direktnom telefonskom razgovoru, pozivom na broj +381 65 6243526, Dragan Marčeta, i zavisi od kilometraže, vremena zadržavanja, broja putnika i putarina. Upit za cenu možete poslati i popunjem formulara na ovoj stranici. Online rezervacije za prevoz sa ili ka aerodromu Beograd možete uraditi na našem sajtu: www.belgradeairporttransfer.com.

PLAĆANJE:

Vaše putovanje možete platiti platnim karticama Visa, Master-Maestro i Dina Card putem mobilnog terminala i u vozilima koja vas voze ali je potrebno najaviti taj vid plaćanja pre polaska, prilikom rezervacije. Takođe plaćanja se mogu izvršiti i u vozilu gotovinom ili unapred putem fakture i računa.

USLOVI PREVOZA:

1. Vozila se iznajmljuju isključivo sa vozačem;

2. U cenu je uključeno: vozač, gorivo, putarine u Srbiji, osiguranje vozila i putnika;

3. Na višednevnim putovanjima korisnik prevoza snosi troškove smeštaja i ishrane vozača;

4. Na putovanjima u inostranstvu cena se uvećava za INO troškove; (takse, putarina, parking i dr. troškovi);

5. Naručilac vožnje je u obavezi da min. jedan dan pre putovanja dostavi spisak putnika (za vožnje u ino. i br. pasoša);

6. Za svaku vožnju vozilima većim od 9 sedišta potpisuje se Ugovor o vanlinijskom prevozu putnika kojim se definiše mesto polaska, mesto završetka usluge, predviđena kilometraža i dogovor oko preuzimanja troškova tokom putovanja.

 

Najam minibusa i autobusa Novi Sad za prevoz u inostranstvo

Vršimo prevoz putnika u zemlji i inostranstvu automobilima, kombijima, mini busevima i autobusima. Posedujemo takođe i dozvole za međunarodni prevoz putnika izdatu od strane Ministarstva saobraćaja R Srbije broj 187/2014.

Prevoz radnika Novi Sad i okolina

Za potrebe firmi i institucija koje imaju potrebe za privremenim prevozom radnika, vršimo svakodnevne vožnje vozilima koje prilagođavamo potrebama odnosno broju putnika. Više o ovome pogledajte na našoj stranici OVDE.