Magelanov vozni park spreman za sezonu 2023

 

Dragi posetioci,

Predstavljamo vam obnovljeni vozni park Magelana za sezonu 2023.

Sa raznolikom flotom vozila, garantujemo vam udobnu i sigurnu vožnju tokom vašeg putovanja ili najma. U našem voznom parku možete pronaći vrhunske modele, posebno odabrane kako bismo zadovoljili sve vaše potrebe.

Uz vozila poput Scania Irizar, Mercedes Tourino, Mercedes Sprinter i Opel Vivaro, pružamo vrhunsku uslugu organizacije prevoza. Naša vozila možete iznajmiti ili nam poveriti kompletnu organizaciju vašeg putovanja, team buildinga, događaja ili sl. Rezervišite na vreme i uživajte u udobnosti i pouzdanosti naših vozila.

Magelan se ponosi pružanjem vrhunskih usluga u organizaciji tura i iznajmljivanju vozila, a naša flota je sada bolja nego ikad pre. Za cene i raspoloživost najbolje je da nam pošaljete upit popunjavajući upitnik  na ovom linku.

Na raspolaganju su vam sledeća vozila:

Iznajmljivanje autobusa, prevoz radnika Novi Sad

Najam autobusa i mini busa Novi Sad 2023

🔹 Scania Irizar 51+1 sedište

🔹Mercedes Tourino 31+1 sedište

🔹 Mercedes Sprinter 20+1

🔹Opel Vivaro 8+1

🔹 Mercedes Sprinter 15+1 stacioniran u Kikindi

 

Jedno od naših najnovijih i najimpresivnijih dodataka je vozilo Scania Irizar, opremljeno sa 51+1 sedištem. Ovo prostrano vozilo pruža udobnost i luksuz za duge ture, sa modernim enterijerom i naprednim sistemima bezbednosti. Putovanje sa Scania Irizarom je pravo uživanje.

Za manje grupe, tu je Mercedes Tourino sa 31+1 sedištem. Ovo elegantno vozilo kombinuje stil, udobnost i efikasnost. Sa svojom sofisticiranom opremom, Mercedes Tourino će vam omogućiti da se osećate udobno i bezbedno tokom putovanja.

Za još manje grupe ili privatne izlete, naša flota obuhvata i Mercedes Sprinter sa 20+1 sedištem. Ovo vozilo je idealno za manje grupe koje žele udobnost i fleksibilnost tokom putovanja. Mercedes Sprinter nudi udobno sedište za svakog putnika i dovoljno prostora za prtljag.

Ako putujete u manjoj grupi ili sa porodicom, na raspolaganju vam je i naše vozilo Open Vivaro, koje pruža 8+1 sedišta. Uz Open Vivaro, možete se kretati kroz gradove sa lakoćom, istraživati lokalne znamenitosti i uživati u svakom trenutku vašeg putovanja. Ako vam je potrebna pomoć za planiranje putovanja, takođe smo vam na raspolaganju!

Pored navedenih vozila, ponosno obaveštavamo da imamo jedno naše vozilo dostupno za najam u Kikindi. Ovo je odlična opcija za lokalne izlete ili za poslovne potrebe u okolini. Naša profesionalna ekipa će vam rado pružiti sve potrebne informacije o iznajmljivanju i dostupnosti vozila.

Bilo da se radi o organizaciji tura ili iznajmljivanju vozila, naš vozni park je spreman da zadovolji sve vaše potrebe. Sa Magelanom na putovanju, možete biti sigurni da ćete doživeti nezaboravne trenutke i uživati u udobnosti i pouzdanosti naših vozila.

U Magelanu smo ponosni na visok nivo kvaliteta i sigurnosti naših vozila. Redovno održavamo i kontrolisemo naš vozni park kako bismo vam pružili bezbrižno putovanje. Naši vozači su iskusni profesionalci, koji će se pobrinuti da vaše putovanje bude udobno i bezbedno.

Ne oklevajte da nas kontaktirate kako biste rezervisali svoje mesto ili iznajmili vozilo iz naše impresivne flote. Radujemo se što ćemo biti deo vaše avanture i pružiti vam najbolje iskustvo putovanja.

Naš vozni park ne služi samo za organizaciju tura u okviru naše kompanije, već vam takođe pruža mogućnost najma vozila. Bez obzira da li putujete sa porodicom, prijateljima ili kolegama, naše vozilo će zadovoljiti sve vaše potrebe za prevozom.

Uživajte u nezaboravnim trenucima tokom vašeg putovanja uz Magelan. Neka naša vozila budu vaša sigurna i udobna oaza tokom svakog kilometra. Kontaktirajte nas danas i rezervišite vaše vozilo iz našeg obnovljenog vozog parka za sezonu 2023!

Pošaljite nam osnovne informacije o vašim potrebama i u najbržem mogućem roku ćete dobiti našu ponudu sa opcijom za prihvatanje ponude. Prihvatanje ponude podrazumeva i uplatu 30% akontacije dok se ostatak može platiti do 3 dana pred realizaciju.

upit ponuda