Poštovani putnici,

Obaveštavamo Vas da smo za ovu sezonu pripremili nekoliko novih programa: od toga su čak 4 programa po Vojvodini (svi su jednodnevni). Bač i Sombor sa Bačkim Monoštorom, Subotica sa Palićem uz mogućnost posete ili ZOO vrtu ili vinarij Zvonko Bogdan, Sremska Mitrovica sa Zasavicom kao i najkraća tura ali za koju verujemo da će imati najviše straniih turista će biti Sremski Karlovci, fruškogorski manastiri i krstarenje Dunavom i Tisom (pol. iz NS). Svi programi mogu biti zanimljivi i porodicama sa decom. Zatim smo pripremili dva zanimljiva 2-dnevna programa: jedan je sa krstarenjem Drinom od Perućca do Višegrada i posetom najpoznatijem vidikovcu na Tari a drugi program je Putevima Nemanjića koji nas vodi kroz dolinu jorgovana dublje u srce srednjovekovne Srbije. I na posletku program koji je već izazvao veliku pažnju i u medijima je program Putevima crvenih božura – Kosovo i Metohija, program sa dva noćenja.
I dalje većinu naših programa realizujemo najčešće sa manjim vozilima, od 15, 20 ili 30 sedišta, kako bismo obezbedili što bržu pokretljivost i što veću pažnju vodiča na manji broj putnika.

Nadamo se da ćete uživati sa nama u otkrivanju lepota i kulturnih vrednosti naše divne zemlje.

Zvezdicom * smo označili sigurne polaske (u ovom trenutku)
Sve navedene cene su promotivne odnosno sa popustom koji podrazumeva uplatu izleta najkasnije 10 dana pred polazak.

I dalje sve naše programe možete rezervisati preko platforme za online rezervisanje izleta Serbianadventures.com. Sajt ima novo „ruho“. Nadamo se da će vam se dopasti. Ako vam nešto nije jasno ili mislite da nije dobro, javite nam!