Svi hotelijeri i drugi izdavaoci smeštaja osećaju posledice nedostatka turista u Novom Sadu. Korona je neke hotele čak i zatvorila i tako zaposlene u tim objektima ostavila bez prihoda.
Smatramo da svi mi koji se bavimo turizmom na teritoriji Novog Sada, moramo da preduzmemo sve što je u našoj moći da privučemo domaće turiste u naš grad.

Ministarstvo za trgovinu i turizam je po prvi put odlučilo da se vaučeri kojima se subvencioniše odmor u Srbiji mogu koristiti i u Novom Sadu. Upravo je to bio povod što smo mi iz turističke agencije Magelan odlučili da prihvatimo izazov i zasučemo rukave kako bismo osmislili programe koji bi mogli zainteresovati ljude da ODMOR provedu u našem gradu. Uz vaučere MTT cena aranžmana se znatno umanjuje i mi verujemo da to nekome može biti odlučujući faktor da dođe u naš grad i upozna njegove čari.

Prvi program namenjen je „hedonistima“, to jest, turistima koji mogu sebi da priušte istinsko uživanje u kvalitetnim programima uz obilje zanimljivih sadržaja (posete istorijsko-kulturnim sadržajima, upoznavanje bogatstva različitosti Vojvodine, degustacije vina i lokalnih specijaliteta, spa i velnes sadržaji, krstarenja i slično).

Drugi je namenjen mladima (naročito studentima koji od ove godine mogu da koriste vaučere). Njihov program ispunjen je brojnim aktivnostima privlačnim mladoj populaciji (noćni provod, vožnje kajakom po dunavskim rukavcima, sunčanje i kupanje na dunavskim plažama i ostrvima, bike-ture po Fruškoj gori, mountain-boarding, džip-ture sa kupanjem na jednom od fruškogorskih jezera, itd.)

Mi smo ove programe kreirali sa nekoliko smeštajnih objekata iz našeg „komšiluka“ (centar grada), ali ovom prilikom pozivamo vas sve na saradnju i dogovor kako bismo proširili broj smeštajnih objekata u ponudi.

Detaljan program za hedoniste možete pogledati na ovom linku, a program za mlade na ovom.

Kreirajući ove programe, nastali su i nove ture razgledanja i izleta iz Novog Sada. Kako bismo ih uklopili u odgovarajuće programe odredili smo dane u kojima će se ti programi realizovati. Ti programi se mogu bukirati nezavisno od ova dva gore pomenuta programa. Spisak programa i dane realizacije možete pogledati na ovom linku: https://www.magelantravel.rs/izleti-srbija-region/novosadske-ture-razgledanja-izleti-novi-sad/

Pozivamo vas da svojim klijentima aktivno promovišete ove programe jer im time dajete razlog za duži boravak u vašem smeštaju. Sve programe realizujemo uz vrhunske vodiče našeg grada i ukoliko ima stranih turista onda ih radimo bilingvalno.

Svi ovi programi mogu se rezervisati onlajn preko platforme SerbianAdventures.com. /Na srpskoj verziji su programi i cene za domaće goste a na engleskoj za inostrane/.

Ova platforma nudi mogućnosti i Affiliate partnerstva. Baš kao što je booking.com ponudio raznim sajtovima da postave svoje pretraživače i zahvaljujući tome su proširli svoju distributivnu mrežu, tako i SA nudi mogućnost da vi na svojim sajtovima imate ponudu programa po vašem izboru i da od rezervisanja koja bi napravili vaši klijenti, ostvarite zaradu bez dodatnih napora. Za više informacija pogledajte ovaj link.

Ukoliko smatrate da su naši programi dovoljno atraktivni, pozivamo vas da nam se pridružite u nastojanjima da privučemo što više turista u naš grad i da ih ponudite svojim gostima. Stojimo vam na raspolaganju za svaki oblik saradnje. Koristimo priliku da podsetimo da na raspolaganju imamo i naša vozila kojima radimo sve vrste prevoza (od 5-30 sedišta).

Možete slobodno preuzeti i naše vizuale za ove ture sa ovog linka i koristiti za vaše društvene mreže ili postaviti na vašem sajtu gde mislite da je prikladno i linkovati ka istima.

Pozovite nas i rado ćemo vas posetiti i predstaviti naše programe i objasniti sve mogućnosti saradnje.
Pišite nam na bmarceta@magelantravel.rs ili pozovite na viber: +38162514566 Biljana Marčeta ili telefon: 063/514-566 Dragan Marčeta