Najprodavaniji izleti u Srbiji u 2017. godini

Srbija je zemlja koja se ističe po raznovrsnoj prirodi, arhitekturi, brojnim znamenitostima i značajnim istorijskim pričama i legendama. Sa ponosom možemo da kažemo da je 2017. godina sjajno pokazala koliko je naša zemlja tražena i posećena. Strani turisti, a takođe i domaće stanovništvo je sa velikom zainteresovanošću putovalo i istraživalo zajedno sa nama. Utiske koje su prikupili za vreme nekog od izleta malo je bilo prikazati samo divnim fotografijama i pozitivnim komentarima koji su nam dolazili posle realizacije izleta.

Kao najtraženije izlete iz naše raznovrsne ponude izdvajamo i naravno preporučujemo:

Jednodnevno krstarenje Đerdapskom klisurom.
Bogat program nije mogao da ostavi nikoga ravnodušnim. Polasci za ovaj izlet su organizovani svakog vikenda iz Novog Sada i Beograda.

Za ljubitelje istorije, avanture kroz prošlost i arheologiju izdvojili smo Smederevo, Viminacium, Srebrno jezero, trvđava Ram, Deliblatska peščara. Ovaj izlet bogatog je sadržaja i bez greške jedan od naših najprodavanijih izleta ove godine. Tura u trajanju od jednog dana sa polascima iz Novog Sada i Beograda organizovana je svakog vikenda.

Kao najprodavaniji izlet ove godine ne možemo da izostavimo ni našu dvodnevnu turu Andrićgrad, Višegrad, Drvengrad, Šarganska osmica, Mećavnik. Ovo čarobno putovanje se organizuje svake subote sa polascima iz Novog Sada i Beograda.

Kako se ove godine pokazalo veliko interesovanje za izlete po Srbiji, za 2018. Godinu spremićemo još mnogo toga što ova zemlja čuva i može da pruži svakom turisti, a to je svakako nezaboravno iskustvo!

Serbian Adventures je sajt gde možete pronaći predloge za izlete, razgledanja, krstarenja i brojne druge avanture po Srbiji. Izaberite mesto polaska i destinaciju, ili izaberite izlet po vašim interesovanjima i krenite. Na sajtu su predstavljeni programi različitih organizatora putovanja, vodiča i drugih organizatora aktivnosti.

Mnogobrojne izlete u Srbiji možete pogledati ovde

SerbianAdventures