Beograd 03-05.12.2018.

Turistička agencija Magelan Travel je aktivno učestvovala u nedavno održanoj konferenciji o Dunavu I turizmu, gde smo prezentovali svoju bogatu ponudu izleta koje nudimo brodskim turistima, odnosno turoperatorima koji organizuju ova krstarenja.

Dunavska konferencija se ove godine po prvi put održavala u Srbiji, u Beogradu, u periodu od 3. do 5. decembra 2018. Konferenciju je posetilo oko 300 učesnika i delegata iz čitave Evrope, koji se bave turizmom na Dunavu i planiraju u narednom periodu da u naše krajeve dovode turiste brodom. Konferencija pod sloganom “Beograd – tradicija sa vizijom” koja je okupila ključne kruzing kompanije na Dunavu, otvorila je veću mogućnost našoj kompaniji za saradnju sa potencijalnim partnerima.

Pored klasičnih izleta, akcenat smo stavili na ture za individualce i ture specijalnih interesovanja za male grupe. I ovoga puta izdvojili smo se posebnim programima kao što su: Skrivene tajne Petrovaradinske tvrdjave, Jevrejska tura u Novom Sadu, Vojvodina u vreme Habzburške monarhije, Podzemni Beograd, Rakija tura, Džip tura po Fruškoj gori I mnoge druge.

Kroz prezentaciju naše ponude i radionice svi prisutni imali su priliku da se upoznaju sa bogatom ponudom naših izleta za turiste sa brodova.