Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Tražite posao

06.03.2023.

Tražimo:

1. product managera za incoming turizam i team building programe

2. vodiče saradnike sa licencom i znanjem engleskog i drugih jezika

3. marketing managera

4. vozača autobusa

 

 

Opis posla za product managera za incoming turizam i team building programe:

 

Iskoristi svoje iskustvo kao Organizator Incoming i Team building Putovanja u Magelan timu!

O nama:

Mi smo dinamična i inovativna turistička kompanija sa više od tri decenije iskustva, posvećena stvaranju nezaboravnih iskustava za turiste koji žele da istraže lepote Srbije i Balkana. Od samih početaka, ističemo se kao lideri na tržištu incoming turizma, uvek drugačiji i spremni da se kontinuirano prilagođavamo trendovima i prilikama. Sa sedištem u centru Novog Sada, ali takođe pioniri u online rezervisanju i poslovanju, imamo sopstveni vozni park sa vozilima od 8 do 50 sedišta. Razvijamo sopstvena tehnološka rešenja u turizmu i delimo ih sa drugim kolegama. Nakon izazova koje je donela pandemija, ponovo gradimo naš tim sa željom da našim radom promovišemo lepote naše zemlje i regiona, doprinoseći prosperitetu ovog područja.

O poslu:

Tražimo kreativnu i organizovanu osobu sa odgovarajućim iskustvom, koja će se pridružiti našem timu kao Organizator Incoming Putovanja. Ovaj posao nisu samo rezervacije i planiranje putovanja – to je stvaranje magije za naše klijente, pružajući im jedinstvena iskustva koja će ih inspirisati i ostaviti bez daha. 

Šta tražimo:

 • Strast prema turizmu i iskustvo u organizaciji incoming putovanja: Ako si osoba koja ima iskustva u organizaciji incoming tura, izleta, đačkih ekskurzija i/ili team building programa, koja je strastvena u istraživanju lepota Srbije i regiona, obišla većinu toga i spremna da sa ponosom predstavi svoju zemlju i region stranim i domaćim turistima, ti si prava osoba za ovaj posao.
 • Komunikativnost i veština slušanja: Tvoje sposobnosti komunikacije ne samo da slušaš i razumeš potrebe klijenata kako bi im pružio/la baš ono što žele, i više od toga.
 • Brzina odgovaranja i organizovanje: Brzo reaguješ na mailove, daješ ponude i efikasno vodiš evidencije i sprovodiš sve potrebne procedure 
 • Fleksibilnost i stalna potreba za učenjem: Spreman/a si da se prilagodiš različitim situacijama i stalno učiš i usavršavaš svoje veštine.
 • Kreativnost: Tvoje ideje su sveže i inovativne, i uvek si spreman/a da ih podeliš kako bi stvorili nezaboravno iskustvo za naše klijente.
 • Pregovaračke veštine i poslovi vezani za promociju na internetu: Iskoristi svoje veštine u pregovaranju kako bi osigurao/la najbolje uslove za naše klijente. Takođe, očekujemo od tebe znanja u digitalnom marketingu za promociju naših programa na internetu, uključujući društvene mreže, newsletter-e i slične platforme.
 • Timski rad: Znaš da je zajednički rad ključ uspeha, i voliš da sarađuješ sa kolegama kako bi postigli zajednički cilj.

Šta nudimo:

 • Inspirativno radno okruženje: Radimo u atmosferi punoj energije i entuzijazma, gde je svaki dan nova avantura.
 • Mogućnost napredovanja: Tvoja strast i posvećenost će biti prepoznate i nagrađene kroz mogućnosti za lični i profesionalni razvoj.
 • Nezaboravna iskustva: Imatićete priliku da stvarate nezaboravne trenutke za naše klijente, i biti deo njihovih najlepših uspomena.
 • Učešće na sajmovima, stručnim skupovima i B2B susretima: Bićeš deo tima koji učestvuje na događajima kako bi promovisao našu ponudu i proširio mrežu partnera.
 • Radno vreme od 8-16 h uz jednu radnu subotu mesečno (koje se provode na nekom od naših izleta, sa klijentima)
 • Fiksnu mesečnu naknadu i 5% od svake realizovane grupe u čijoj se organizaciji i realizaciji učestvuje
 • Šta te očekuje? 

  Komunikacija na engleskom i srpskom jeziku sa stranim turoperatorima i domaćim firmama
  Kreiranje aranžmana po zahtevu klijenata
  Ugovaranje usluga i realizacija programa
  Priprema vaučera i ostale potrebne dokumenatacije
  Izdavanje faktura i fiskalnih računa
  Prikupljanje finansijske dokumentacije i pravljenje obračuna
  Izrada finansijih izveštaja i kvartalna analiza postignutih rezultata
  Ispunjenje planova prodaje u skladu sa ciljevima kompanije
  Povremeno kreiranje i praćenje promotivnih kampanja
  Ostali agencijski poslovi

  Uslovi:

  Radno iskustvo na navedenim poslovima
  Iskustvo u brizi o kvalitetu usluga i detaljima
  Preciznost, tačnost i brzina u radu
  Odlično poznavanje rada na računaru, word, excel, power point, kreiranje mail news-ova
  Aktivno znanje engleskog jezika
  Samostalnost, organizovanost i odgovornost u poslu
  Pregovaračke sposobnosti, upornost, fleksibilnost,
  Poželjno poznavanje WordPress platforme
  Spremnost na studijska i poslovna putovanja
  Ljubaznost i prijatna spoljašnost
  Poželjno poznavanje digitalnog marketinga

  Da li si spreman/a za odlučujući korak u svojoj karijeri?

Ako si spreman/a da svoju strast pretvoriš u posao i postaneš deo vrednog i inspirativnog tima, javi nam se što pre sa svojim CV-jem i motivacionim pismom na posao@magelantravel.rs.

 

 

Opis posla za vodiče saradnike sa licencom i znanjem engleskog i drugih jezika:

Vođenje jednodnevnih izleta biligvalno na srpskom i engleskom jeziku. Poželjno je da je vodič iz Novog Sada ili okoline. Od 1. aprila do kraja septembra bi imao zagarantovano angažovanje za svaki vikend a ukoliko ima sopstveni auto, moguće su i privatne ture tokom radnih dana.

Potrebni i vodiči sa znanjem nemačkog jezika za povremena višednevna angažovanja.

Potrebno više vodiča za realizaciju privatnih tura na različitim jezicima. Prednost vodičima sa sopstvenim vozilom.

Prednost imaju vodiči sa otvorenim preduzetničkim radnjama.

Od vodiča očekujemo po nekoliko fotografija sa svakog dana angažovanja i kratak izveštaj

Nudimo mogućnost ostvarivanja dodatnih prihoda od promocije tura koje vode naših vodiči (affiliate partnerstvo), promociju autorskih tura uz proviziju po dogovoru, samopromociju na našoj fb grupi (ovo ne važi samo za Magelanove ture).

Ukoliko ste licencirani vodič iz Novog Sada, možete se pridružiti i našoj viber grupi gde povremeo objavljujemo naše potrebe za vodičima. Javite se viber porukom na +38162514566.

 

 

Opis posla za marketing managera

Ukoliko imate iskustva u kreiranju odličnih marketing strategija i kreiranju objava na društvenim mrežama, posebno tik toku, i instagram reals-ima, želite i putovati i raditi (ukupno 4 -5 dana nedeljno), znate spremiti mail kampanju, dobro radite copy a i pisanje sadržaja koji publika voli da čita, spremni ste na učenje i svakodnevno pratite Masterbox-u, odlično govorite engleski, ne plašite se kamere i sremni ste za velike izazove, … pošaljite nam vaše najbolje radove i preporuke na posao@magelantravel.rs i napišite šta bi bili vaši uslovi za vaše angažovanje.

 

Vozača autobusa

Uslovi:

Najmanje 5 godina iskustva u vožnji autobusa

Prijavite se na ovom formularu i pošaljite mail na dragan@magelan.rs