Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Prevoz radnika – Novi Sad i okolina

Prevoz radnika Novi Sad i okolina

Obzirom da raspolažemo sopstvenim vozilima različitih stuktura tj. broja sedišta, u mogućnosti smo da organizujemo redovne prevoze radnika. Ukoliko vam u određenom vremenskom periodu treba organizovani prevoz radnika onda ste na pravom mestu. Naši dosadašnji klijenti su vrlo zadovoljni kako koordinacijom, pouzdanošću i fleksibilnošću koju im pružamo.

Iznajmljivanje mini busa za prevoz radnika može biti opcija za vas ako vam u određenom vremenskom periodu treba prevoz za vaše radnike.

Prevoz radnika u Novom Sadu i okolini mini busevima i kombijima.

Našim vozilima od 15, 20 i 30 sedišta kao i manjim vozilima prilagođavamo se vašim potrebama. Po potrebi angažujemo i automobile ili velike autobuse u zavisnosti od potreba.

Naši klijenti do sada su bile banke, strane firme sa pogonima u Novom Sadu i okolini, firme sa sedištem u Beogradu a pogonima i kancelarijama u Novom Sadu i okolini, privatne firme, sportska društva, fakulteti i druge institucije.

Naplatu vršimo preko računa firme.

Iznajmljivanje vozila i organizacija prevoza za velike događaje

Takođe uspešno i bez greške koordiniramo prevoz za velike skupove gde je potrebno izkoordinirati različite grupne i individualne dolaske i odlaske velikog broja ljudi.

Sva naša vozila su udobna, komforna, sa prtljažnim prostorom dovoljnim za predviđen broj putnika, klima uređajem i audio opremom. Imamo i dodatne prikolice za prtljag na raspolaganju za slučaj potrebe (obevezno unapred tražiti).

Sva vozila za prevoz putnika prolaze redovne tehničke kontrole i uvek su čista i spremna za udoban i siguran prevoz naših klijenata a vozači su profesionalci dugogodišnjeg radnog iskustva.

 

Za sve bliže informacije pošaljite mail na transferi@magelan.rs ili pozovite na telefon: 065/624-35-26. Za ponudu nam se možete obratiti i popunjavanjem upita uz navođenje što više detalja (učestalost prevoza, broj putnika, način plaćanja (avansno ili po izvršenju usluge i sl.)

 

Prevoz putnika Novi Sad

Vršimo prevoz putnika u zemlji i inostranstvu automobilima, kombijima, mini busevima i autobusima. Posedujemo takođe i dozvole za međunarodni prevoz putnika izdatu od strane Ministarstva saobraćaja R Srbije broj 187/2014.