Za sezonu „posle korone“ korigovali smo cene nekih naših programa i skrojili neke nove. Te nove programe nazvasmo „Zeleno i plavo“ :). Dakle što više zelenila i lepe prirode u kombinaciji sa vodom, a najčešće su to krstarenja. U okviru tih programa vodimo vas na neke od najlepših lokaliteta u Srbiji i mnoštva važnih mesta u kojima ćete se bolje upoznati sa istorijom ovih naših prostora, bogatstvom različitosti kultura naroda koji žive u Srbiji, tradicijom, gastronomijom, …

Mislili smo i na one kojima je period korone najteže pao, a to su deca i penzioneri. Sada u ponudi imamo nekoliko izleta besplatnih za decu do 7 godina, nekoliko izleta gde deca do 14 godina plaćaju pola cene, programe koji imaju značajnije popuste za penzionere. Sve naše programe pogledajte na ovom linku.

Startujemo da našim prvim programom 06.juna najprodavanijim i najtraženijim programom do sada: Đerdap sa krstarenjem.

Program Titovim plavim vozom, za koji smo imali najviše rezervacija pre korone a koje smo morali otkazati startujemo 27. juna i prednost imaju klijenti kojima smo otkazali putovanja za 28. mart i 1. maj. Već sledeći polazak je 4. jula a zatim svaki poslednji vikend u mesecu.

U cilju preduzimanja zdravstvene zaštite naših zaposlenih, molimo vas da u naše kancelarije i dalje dolazite samo ako je to neophodno. Sve poslove koje možemo odraditi elektronski ili telefonski molimo Vas da tako i odradimo u interesu svih nas.

Zahvalni smo svim našim putnicima na razumevanju i pomeranju svojih putovanja a ne definitivnom storniranju. Sačuvajmo ne samo zdravlje, sačuvajmo i radna mesta u turizmu. Pod sloganom „Don’t cancel your trip. Change the dates & Let’s save tourism together“ (Ne otkazujte vaša putovanja. Promenite datum polaska i sačuvajmo turizam zajedno“) vodi se kampanja na globalnom nivou u cilju zaštite radnih mesta, turizma i ekonomije uopšte! Našu molbu putnicima možete pročitati na ovom linku.

Niko od naših zaposlenih neće ostati bez posla a nadamo se da će i naš posao opstati zahvaljujući vašem poverenju. Za sva putovanja koja ste uplatili sa polascima do 15.05. možete pomeriti polazak i rezervisati nove datume.

#sačuvajmoturizam #neotkazujpomeri #savetourism #dontcancelmodify