Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Activities in Čarobni zapad

Accommodations

royal spa

Royal Spa Hotel

Okružen netaknutom prirodom, hotel Royal Spa smešten je u centru Banje Koviljače, u podnožju planine Gučevo. Hotel raspolaže klimatizovanim sobama i apartmanima sa besplatnim bežičnim internetom. Prostrani park sa bujnim zelenilom nalazi se pored samog hotela.

MORE
sunčana reka

Etno Selo Sunčana Reka

Etno selo "Sunčana Reka" pruža jedinstvenu oazu za odmor, opuštanje, sport i rekreaciju. Etno kuće, mini farma, konjički klub, etno restoran, crkva, Šotrina plaža su samo neki od sadržaja koje možete posetiti.

MORE

Tours

Sedmodnevna idila: Bajina Bašta za savršen odmor

Obiđite netaknutu prirodu NP Tara, obiđiite neke od najlepših vidikovaca u zemlji, posetite kulturno-istorjiske spomenike zapadne Srbije i ne propustite krstarenje čarobnom Drinom.

MORE

Titovim Plavim vozom do Užičke republike – dvodnevna tura

Vratite se u vreme kada je 29. novembar bio najznačajniji praznik u bivšoj Jugoslaviji i provozajte se luksuznim Plavim vozom, kojim su se nekad vozili Tito i lideri mnogih drugih zemalja.

MORE
krstarenje drinom novi izleti

NP Tara i krstarenje rekom Drinom do Višegrada – 2 dana

Pođite sa nama na dvodnevni izlet i doživite sve čari Zapadne Srbije, Nacionalnog parka Tara i obale Drine. Popnite se na Banjsku Stenu i uživajte u predivnom pogledu, provozajte se kanjonom Drine od čarobnog Perućca do čuvenog Andrićevog Višegrada.

MORE

Odmor sa decom u Srbiji

Izaberite jednu od destinacija za odmor sa decom, kad god poželite da pobegnete od buke i gradske gužve, a potreban Vam je mir, u krugu Vaših najmilijih

MORE

Odmor sa decom u Srbiji

Izaberite jednu od destinacija za odmor sa decom, kad god poželite da pobegnete od buke i gradske gužve, a potreban Vam je mir, u krugu Vaših najmilijih.

MORE

Nova godina u hotelima Srbije – sopstveni prevoz

Ponuda hotela u Srbiji za doček Nove godine. Hoteli na Zlatiboru: Palisad, Mona, Olimp, hotel Izvor Bukovička banja, hotel Galerija Subotica, Hotel Solaris u Vrnjačkoj banji.

MORE

Putevima prvog i drugog srpskog ustanka

Pođite na turu koja će vas upoznati sa događajima i ličnostima koje su obeležile oslobađanje srpskog naroda od otomanske vlasti. Pored istorije uživaćete u degustaciji naboljih vina ovog kraja.

MORE

Rafting Tarom i Drinom- trodnevna tura

Trodnevna tura, jednodnevni rafting i foto-safari avantura u NP Sutjeska. Polasci iz Novog Sada i Beograda poslednjeg petka u mesecu. Bezbedan rafting Tarom i Drinom, najdužom trasom u regionu. Boravak u novom i dobro opremljenom kampu.

MORE
višegrad most

Trodnevna idila – Višegrad, Andrićgrad, Krstarenje Drinom, Perućac

Upoznajte zapadnu Srbiju, uživajte u fascinantnom pogledu na meandre Zapadne Morave i Ovčarsko - kablarsku klisuru, provozajte se Šarganskom osmicom, posetite Andrićgrad i Višegrad, Mećavnik, selo srpskih Nosterdamusa, krstarite Drinom...

MORE

Rafting Tarom i Drinom – dvodnevna tura

Dvodnevna tura i jednodnevni rafting sa prevozom iz Novog Sada i Beograda. Bezbedan rafting najdužom trasom u regionu. Boravak u novom i dobro opremljenom kampu. Polazak trećeg petka u mesecu iz NS i BG.

MORE

Things to Do