Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Novi Sad informacije

General information about Novi Sad
Kupatilo

Kupatilo

letenje

letenje

Srbija

Srbija

Sort results by:

Alaaddin Beach Hotel

Alaaddin Beach Hotel 3*
Alanja Turska

0 reviews

Alaaddin Beach Hotel se nalazi na peščanoj Kleopatra plaži, 800 m do centra grada i 120 km od aerodroma u Antaliji. Hotel ima 65 soba i renoviran je 2013. godine. Napomena: Hotel prima samo odrasle osobe preko 18 godina.

avg/night0 RSD SELECT
Barut Kemer Resort

Barut Kemer Resort 5*
Kemer Turska

0 reviews

Lokacija: 600 m od centra Kemera, na sopstvenoj plaži. Hotel će biti renoviran pred sezonu 2018. Lep i udoban hotel odlično lociran, pogodan za sve tipove gostiju. Sadržaj: Glavni restoran, 4 a la carte restorana, 4 bara, snack restoran, bazen sa 3 tobogana, dečiji bazen, tursko kupatilo, sauna, teniski teren, odbojka na plaži...

avg/night0 RSD SELECT
Crystal Sunset Luxury Resort & Spa

Crystal Sunset Luxury Resort & Spa je luksuzni hotel izgrađen 2013. godine i prostire se na 25 000 m2 od čega je 15 000 m2 vrt hotela a 10 000 m2 hotelska zgrada. Nalazi se iza hotela Crystal Sunrise Queen. Od hotelske zgrade do plaže, udaljenost je oko 300 m, a postoji i vozić koji goste vozi do plaže.

avg/night0 RSD SELECT
Delphin Diva

Delphin Diva Premier 5*
Antalija Turska

0 reviews

Ovaj jedinstveni hotelski kompleks prostire se na 24.000 m2, smešten je u oblasti Lara na samoj, 230 m dugoj, peščanoj plaži. Od aerodroma je udaljen 10 km, a od centra grada oko 16 km. Sadržaj: Glavni restoran, 7 a la carte restorana (turski, japanski, italijanski, kineski, meksički, francuski i riblji), 4 bara, veliki kompleks bazena

avg/night0 RSD SELECT
dvorac fantast

Dvorac Fantast Vojvodina Srbija i region

0 reviews

Dvorac Fantast je kompleks koji se prostire na oko 65 ha i obuhvata, pored dvorca, i ergelu, kapelu gde je sahranjen Bogdan Dunđerski, mali kaštel, park sa jezerom. Prenoćište raspolaže sa pet dvokrevetnih soba i dva apartmana u samom dvorcu i u depandansu sa još pet dvokrevetnih soba.

avg/night0 RSD SELECT
vrdnicka kula
0 reviews

Smešten na idealnoj poziciji, okružen blagodetima Fruške gore na samo 30min šetnje od hotela Premier Aqua, Hotel Vrdnička kula raspolaže sa 23 smeštajne jedinice: 20 soba, 1 mladenačkim apartmanom i jednom sobom sa terasom.

avg/night4000 RSD SELECT
etno hotel Rtanj Balašević

Etno Hotel Rtanj Balašević 3* Rtanj
Planine u Srbiji Srbija i region

0 reviews

Etno Hotel Rtanj Balašević 4* predstavlja izuzetan spoj brojnih prirodnih lepota na jednom mestu u službi vašeg zdravlja, odmora i relaksacije.

avg/night2700 RSD SELECT
etno kuća đeram

Etno kuća Đeram Mokrin Vojvodina Srbija i region

0 reviews

Pravi doživljaj minulih vremena doživećete samo u Vojvođanskoj oazi mira i spokoja – tamo gde vreme stoji a priroda uređuje život u etno kući „Đeram“. Etno kuća se nalazi u banatskom selu Mokrinu pored grada Kikinde, udaljena 130 km od Beograda.

avg/night2400 RSD SELECT
Fame Hotel

Fame Hotel 3* Kemer
Kemer Turska

0 reviews

Hotel se nalazi u centru Kemera, 50km od aerodroma u Antaliji. Otvoren je 1989.godine, renoviran 2015. godine. Hotel sa četiri sprata, bez lifta. Plaža: gosti koriste plažu hotela Fame Residence Park 4* koja je udaljena 200m. Na plaži je krupan kamen- oblutak.

avg/night0 RSD SELECT
fame residence goynuk
0 reviews

Hotel se nalazi u regijI Goynuk, na oko 100 m od svoje šljunkovite plaže,10 km od centra Kemera, 40 km od aerodroma Antalija. Hotel se sastoji od dve zgrade - Blok A je izgrađen 1998.godine, blok B 2014. god. Prostire se na površini od 18.000 m2. Poslednje renoviranje je završeno 2011.god.

avg/night0 RSD SELECT
hotel Flamboyan Caribe

Flamboyan Caribe 4*
Majorka Španija

0 reviews

Hotel Flamboyan Caribe se sastoji od dve zgrade i nalazi u Magalufu, na šetalistu koje ga deli od plaže. Udaljen je od Palma 15 km, a od aerodroma 25 km. Blizina mnogobrojnih restorana i barova, pruža gostima mogućnost zabave u večernjim časovima.

avg/night0 RSD SELECT
hotel andrić

Hotel Andrić
Romantični sever Srbija i region

0 reviews

Hotel Andrić se nalazi u strogom centru Sombora, starom gradskom jezgru. Hotel raspolaže sa 30 ležajeva. Sobe su dvokrevetne i opremljene centralnom klimom, mini barom, kablovskom televizijom, telefonom i internet priključkom.

avg/night0 RSD SELECT
load more listing

Sort results by:

Četvorodnevno aktivno team building iskustvo u Makedoniji je avantura koja objedinjuje atraktivne aktivnosti poput pešačenja, biciklizma, noćnog života i uživanja u prirodnim lepotama koje pruža ova divna zemlja. 

Beč autobusom, 5 dana/2 noćenja 16/11/2016 - 31/12/2016

per person8255 RSD
Beč je jedno je od najomiljenijih evropskih odredišta turista iz čitavog sveta pa se sa pravom može reći da je kosmopolitski grad sa sadržajima za svakog, ljubitelje istorije i kulture, ali i šopinga.
Idealna prilika da upoznate glavni grad Srbije na nešto drugačiji način – posmatraćete Beograd iz vazduha, sa reka, a šetaćete i ulicama Beograda u pratnji srednjevekovnih beogradskih vitezova. Našu avanturu nastavićemo u sportskom ritmu i avanturi po prelepim Vršačkim planinama, ispijajući kvalitetna vršačka vina.
per person0 RSD
Upoznavanje suživota izmedju Mađara koji su u ovom selu većinsko stanovništvo i drugih 16 nacija. Odlazak do tkačnice u kojoj ćete videti 18 ogromnih drvenih razboja na kojima se ručno izradjuju predmeti od svilenog damasta vrhunskog kvaliteta na isti način kao i pre više od jednog veka.

Budimpešta autobusom 27/10/2016 - 31/03/2017

per person10033 RSD
Više od 1500 godina stara istorija i kulturno blago koje su brojne civilizacije ostavile za sobom čine da Budimpešta nikada ne prestaje da fascinira. Sa druge strane slikovita Sentandreja – grad istorijski spomenik, koji su sagradili srpski trgovci u XVIII veku, svojim šarmom i lepotom sigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim.
dvorac fantast

Dvorci Vojvodine i čenejski salaši 04/04/2016 - 31/12/2016

per person2490 RSD
Dvorci Vojvodine sa posetom salašu je izlet na kom ćete upoznati priče o nekoliko najpoznatijih Vojvođanskih dvoraca, nastalih na imanjima bogatih Vojvođana tokom XVIII, XIX i početkom XX veka. Program završavamo na jednom od čuvenih čenejskih salaša koji su takođe specifični za ovo podneblje. Ručak i sve ulaznice uključeni u cenu.
golubinci-dvorac
Stari Slankamen je staro ribarsko naselje, na Dunavu i obroncima Fruške gore, okružen vinogradima koji se serpentinama spuštaju ka obali. Pored folklore, riblje čorbe i drugih ribljih specijaliteta najupečatljiviji doživljaj za turiste je vožnja brodom Dunavom.
Irska tura
per person0 RSD
Irska je poznata po dobrim pozorišnim predstavama, rok večerima u Limeriku i po čuvenim književnim danima u Dablinu. Broj praznih dvoraca, manastira, keltskih bunara i napuštenih kuća je potpuno neverovatan isto kao i broj legendi o trolovima, patuljcima i čarobnjacima koji u njima žive. Ali ovu prelepu zemlju najbolje karakteriše fantastično gostoprimstvo njenih žitelja.
load more listing