Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Beograd i Vršac – 5 dana / 4 noćenja

Tokom ovog putovanja imaćete priliku da upoznate glavni grad Srbije na nešto drugačiji način – posmatraćete Beograd iz vazduha, sa reka, a šetaćete i ulicama Beograda u pratnji srednjevekovnih beogradskih vitezova. Našu avanturu nastavićemo u sportskom ritmu i avanturi po prelepim Vršačkim planinama i ispijajući kvalitetna vršačka vina.

1. dan BEOGRAD (V)

Dolazak na aerodrom Beograd. Specijalan doček klijenata. Transfer luksuznim autobusom do hotela. Dolazak u hotel. Tradicionalni doček u hotelu. Smeštaj u hotel. Polazak na razgledanje Beograda na koje će Vas povesti vodič – vitez za neobičnu šetnju po Beogradu i prezentaciju viteških borbi na Kalemegdanskoj tvrđavi. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Svečana vecera će biti organizovana na luksuznom brodu, gde ćete uz zvuke valcera uživati u prelepom pogledu na Beograd sa reka. Tokom krstarenja na brodu za Vas će biti priređeno niz iznenađenja. Nakon večere vodimo Vas na omiljeno mesto Beograđana, na mesto gde Vam je zagarantovan odličan provod u interesantnom ambijentu i živu muziku. Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan BEOGRAD (D,R,V)

Doručak. Nakon uzbudljive noći vodimo Vas na odmor i uživanje u prirodi. Relaksirajte se pecajući na jezeru po principu “ulovi i pusti”, uživajte u vožnji čamcem i šetnji oko jezera, koje se nalazi u centru Beograda. Organizovan ručak uz jela nacionalne kuhinje na samoj obali jezera, gde ćete jesti iz zemljanih i drvenih posuda i imati priliku da probate jagnjetinu i teletinu pod sačem, pasulj iz grneta, čorba iz kotlića i sl. Nakon ručka vodimo Vas na uzbudljivu avanturu od koje ćete ostati bez daha, ali ćete i uzivati u romantičnom putovanju posmatrajući nostalgični zalazak sunca nad Beogradom. Vodimo Vas da jednočasovnu vožnju balonom iznad Beograda.

3. dan BEOGRAD-VRŠAC (D,R,V)

Doručak. Napuštanje hotela i polazak ka Vršcu. Pauza za ručak na salašu na obali Dunava, koji se nalazi na očuvanom stepskom staništu na Deliblatskoj peščari na kojem jos uvek postoji tradicionalno stočarstvo ( podolsko goveče i mangulice), brojne kolonije tekunica zbog kojiih je redovno prisustvo najređih ptica grabljivica u Srbiji. Nakon ručka vodimo Vas na uzbudljivu vožnju džipovima po Deliblatskoj peščari – jedinoj peščari u Evropi. Nastavak vožnje ka Vršcu. Dolazak i smeštaj u hotel. Polazak u kratku šetnju i obilazak znamenitosti Vršca. Slobodno vreme. Večera u hotelu. Noćenje.

4.dan VRSAC (D,R,V) 

Nakon doručka polazak ka Vršačkim planinama koje se nalaze nadomak Vršca gde Vas vodimo na team building program i vožnju biciklom po uređenim planinarskim stazama Vršačke transferzale u pratnji profesionalnih vodiča. Organizovan “ručak na travi” tokom kojeg ćete uživati u zelenilu, cvrkutu ptica i mirisu šume. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Odlazak do sela Gudurca poznatom po vinskim podrumima i kvalitetnim vinima. Večera u vinskom podrumu uz degustaciju vina i muzički program. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

5.dan VRSAC – BEOGRAD (D,R,V)

Doručak. Napuštanje hotela i polazak autobusom ka obali Dunava gde ćemo se ukrcati na Hidrogliser i krenuti na avanturu Dunavom. Uzbudljivo krstarenje Dunavom ka Beogradu uz posetu Viminacijumu – rimskom gradu i utvrđenju i Smederevskoj tvrđavi iz 15. veka. Dolazak u Beograd i transfer do hotela. Ovaj dan ćemo završiti oproštajnom večerom u čuvenom boemskom kraju Beograda – na Skadarliji uz živu muziku i folklorni program. Povratak u hotel. Noćenje.

6. dan BEOGRAD
Nakon doručka slobodno vreme za šoping i individualne aktivnosti. Transfer do aerodroma.

Program obuhvata:

Transfere prema programu
3 noćenja sa doručkom u hotelu u Beogradu, 2 noćenja sa doručkom u hotelu u Vršcu
Ručkove i večere prema programu
Vožnju balonom iznad Beograda
Vožnja džipovima po Deliblatskoj peščari
Voznja hidrogliserom prema programu
Najam bicikla i opreme, kao i usluge stručnog vodiča tokom voznje
Ulaznice i degustacije prema programu
Usluge stučnog vodiča

Program ne obuhvata:
troškovi prevoza avionom do/od Beograda
ostali individualni troškovi

Obroci:
(D) = Doručak
(R) = Ručak
(V) = Večera