Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Aktivni team building na Ohridskom jezeru

Četvorodnevno aktivno team building iskustvo u Makedoniji je avantura koja objedinjuje atraktivne aktivnosti poput pešačenja, biciklizma, noćnog života i uživanja u prirodnim lepotama koje pruža ova divna zemlja.

Dan 1

Transfer od Beograda ili Novog Sada(ili drugog grada) u dogovoreno vreme sa dogovorenog mesta. Putovanje autoputem do Skopja. Po dolasku u Skopje, smeštaj u hotel Ibis, lociran u samom centru grada i slobodno vreme za odmor. Kako bismo ovo putovanje započeli sa opuštanjem, ovo veče je predviđeno za upoznavanje noćnog života Skopja. Organizovan pub crawling. Posetićete 3-4 različite najpopularnije lokacije u gradu i prilika za degustaciju rakije u svakom objektu. Povratak u hotel. Noćenje. 

Dan 2

Nakon doručka u hotelu Ibis, transfer za Ohrid, jedno od najdubljih i najstarijih jezera u Evropi. Smatra se da je staro 3 miliona godina, jedno je od najvećih turističkih mesta u zemlji koje privlači hiljade posetilaca. Po dolasku, check in u Hotel Metropol i slobodno vreme za odmor. U popodnevnim časovima, za vas smo pripremili lagano planinarenje po makedonskim selima. Proćićemo kroz 3 makedonska sela gde ćete se upoznati sa istorijom ovog regiona i sela. Uživanje u prelepim panoramama i predelima sa pogledom na jezero.

Dan 3

Nakon doručka, vodimo vas u obilazak biciklovima kroz sela koja se nalaze na severnoj strani Ohridskog jezera. Na putu ćemo obići i vulkan Duvalo u mestu Kosel i prelepo planinarsko jezero Trebeništa. Na putu do grada Struga nas vode lepe terenske staze  i nestvarno lepa priroda. Pravićemo male kratke odmore i jednu pauzu za kafu u nekoj od brojnih kafe barova koji se nalaze kod reke Drim u Strugi. Potom ćemo se vratiti starom obilaznicom do jezera. Za veče je orzanizovana večera u istorijskoj oblasti Ohridski kraj, naselju Peštani, koja obuhvata istočnu i severoistočnu obalu Ohridskog jezera. Povratak u hotel. Noćenje. 

 

Dan 4

Nakon doručka, polazimo ka vinskom regionu Makedonije. Ovaj dan je rezervisan za uživanje u ukusima i mirisima makedonskih vina. Poseta vinariji Vila Marija gde ćemo imati priliku za degustaciju vina a usput i čuti i priču o ovoj vinariji koja počinje još davne 1927. godine. Ovaj region kao najplodniji i najsavršeniji za uzgoj grožđa i proizvodnju vina, kralj Aleksandar Karađorđević je odlučio da baš ovde sagradi svoju kraljevsku imovinu, a njegova ambicija je bila da stvori vino i mesto izuzetnog kvaliteta isključivo za potrebe kraljevske porodice. Kralj je imanje nazvao „Kraljica Marija“, po svojoj supruzi Mariji Karađorđević. Nakon degustacije vina i uživanja u ovoj velelepnoj vinariji, povratak za Srbiju. 

Kraj programa.

Cena na upit.

Napomena: Program je moguće prilagoditi Vašim potrebama i zahtevima.