Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Activities in Sarti

Accommodations

Vila Talizeti Sarti

Vila Talizeti je izuzetno moderno uređena i luksuzno opremljena, nalazi se u novom delu Sartija na samo 30m od mora.

MORE

Aparthotel Sarti Inn Sarti

Aparthotel Sarti Inn se nalazi u Sartiju, na drugom prstu Halkidikija. Hotel ima bazen, ležaljke pored bazena i zidani roštilj. Prostrani četvorokrevetni apartmani su pogodni za višečlane porodice. Svi imaju terasu sa pogledom na bazen, kupatilom, WIFI, SAT TV, klima uređajem.

MORE

Vila Fotini Sarti

Vila Fotini je noviji objekat, pogodan za smeštaj porodica sa tinejdžerima. Nalazi se u starom, vrlo mirnom delu Sartija, na samo 120 m od mora a na korak od svih noćnih dešavanja u ovom mestu.

MORE

Vila Janis Sarti

Vila Janis se nalazi u starom delu Sartija, na 70m od mora i na samo 20m od glavnog trga. Izuzetno blizu, a opet dovoljno daleko u potpuno mirnoj ulici što je čini pogodnom za porodični odmor sa decom od 3-12 godina, kao i tinejdžerima. Renovirana je 2015. godine.

MORE

Vila Sartios, Sarti

Vila Sartios nalazi se na samo 100 m od najlepše uređenog dela plaže u Sartiju i na 30 m od trga i glavnih zbivanja u ovom prelepom mestu na drugom prstu Halkidikija. Blizina promenade, restorana i taverni, kao i dodatnih sadržaja za decu je čine pogodnom za porodični odmor sa tinejdžerima.

MORE

Things to Do