Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Activities in Novi Sad

Accommodations

ribarsko ostrvo

Ribarsko ostrvo – turističko naselje

Enterijer soba je moderan, jednostavnih linija, toplih boja, što čini osećaj dobrodošlice. Prateći vrhunske standarde, sobe su opremljene svim potrebnim sadržajima. Elegantno i moderno uređene, učiniće da se osećate kao kod kuće. Sve ovo čini Dunavske kolibe idealnim mestom za odmor i za poslovne ljude.

MORE

Tours

zasavica

Zasavica, Sirmium, Fruška gora – polazak iz NS

Doživite čari manastira Hopovo, uživajte u ukusima i mirisima fruškogorskih vina, upoznajte istoriju Sirmijuma i otkrijte sve lepote specijalnog rezervata prirode "Zasavica"

MORE
fruškogorska tura novogodišnja

Novogodišnja Fruškogorska tura – polazak iz Novog Sada

Fruška Gora, nekada malo ostrvo u Panonskom moru a danas zaštitnica vojvođanske ravnice. Gospodarica vinograda, kraljica božanskog nektara vam priča bajku o vinima. Doživite Frušku goru u zimskom izdanju!

MORE
novogodišnja šetnja

Novogodišnja šetnja Novim Sadom i Sremskim Karlovcima

Nakon proslavljene Novogodišnje večeri spremili smo Vam jednu lepu novogodišnju šetnju Novim Sadom, Petrovaradinom i Sremskim Karlovcima kako biste upotpunili utiske ovogodišnjeg dočeka.

MORE
koh chang

Poseta Sremskim Karlovcima i Koh Chang ostrvu

Iskoristite dan i posetite najlepše Sremske Karlovce. Mogućnost vožnje biciklovima do Nacionalnog parka Fruška gora, vožnja kanuima ili katamaranom po Dunavskim rukavcima...Provozajte se čamcem do prelepog peščanog ostrva Koh Chang sa opcijom kupanja ko poželi da se rashladi i ručati na čardi „Naša Čarda“ pored Dunava.

MORE

Smederevska tvrđava, letnjikovac Obrenovića, antički Viminacijum i Srebrno jezero

Iskoristite dan i obiđite dve tvrđave na Dunavu, otkrijte kako je izgledao rimski grad Viminacijum, uživajte na obali Srebrnog jezera, prođite nekadašnjom Evropskom saharom. Ulaznice uključene u cenu.

MORE

Pešačka tura po Fruškoj Gori – polazak iz Vrdnika

Prva subota u mesecu, polazak od manastira Ravanica – Vrdnik. Dužina staze je oko 9 km uz uspon od oko 500 metara i isto toliko silaska. Laka tura, 3 do 4 sata lakog hoda. Druga subota u mesecu, polazak od manastira Ravanica – Vrdnik. Dužina staze je oko 18 km uz 750 metara uspona. Srednje teška tura, 6 sati hoda.

MORE

Skrivene tajne Petrovaradinske tvrđave,podzemnih vojnih galerija i podgrađa

Ova tura je koncipirana tako da će čak i Novosađani otkriti mnoge nove stvari koje ranije nisu znali. Obići ćemo najzanimljivije građevine drevnog podgrađa, njegove dve crkve, a potom i tvrđavu, nad i pod zemljom.

MORE
Petrovaradinska tvrđava

Skrivene tajne Petrovaradinske tvrđave, podzemnih vojnih galerija i podgrađa

Ova tura je koncipirana tako da će čak i Novosađani otkriti mnog nove stvari koje ranije nisu znali. Obići ćemo najzanimljivije građevine drevnog podgrađa, njegove dve crkve a potom i tvrđavu, nad i pod zemljom.

MORE

BESPLATNA TURA! Kratka pešačka tura centrom Novog Sada

Kratka pešačka tura centrom Novog Sada je izlet koji organizujemo svaki dan osim ponedeljka i utorka. Novi Sad i njegova okolina su prava mesta za uživanje, te vas pozivamo da nam se posle ove kratke ture pridružite na našim redovnim celodnevnim izletima van grada. Ne propustite obilazak ovog grada koji je zbog svoje lepote dobio i ime „Srpska Atina“.

MORE

Things to Do

Liman, must see!

Poseti Liman bdate!

MORE