Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Activities in Beograd

Tours

Novogodišnji autobus iznenađenja 2024.

Naš autobus iznenađenja provešće Vas kroz predele znane i neznane, sa usputnim pauzama za još po koju čašicu dobrog raspoloženja. Tokom putovanja pripremili smo za Vas niz iznenađenja.

MORE
novogodišnji autobus iznenađenja 2019.

Novogodišnji autobus iznenađenja 2024.

Naš autobus iznenađenja provešće Vas kroz predele znane i neznane, sa usputnim pauzama za još po koju čašicu dobrog raspoloženja. Tokom putovanja pripremili smo za Vas niz iznenađenja.

MORE
Tamburicafest Deronje

Karađorđevo ‐ Bačko Novo Selo ‐ Bač – „Tamburicafest“ Deronje

Prema programu započinjemo izlet iz Beograda, u 09:00. Polazak iz Novog Sada u 10:30. Obilazak Karađorđeva, Bačkog Novog Sela, Bača i sela Deronje gde se održava tradicionalni festival "Tamburicafest" u kom ćete uživati u zvucima najboljih tamburaša.

MORE
golubinci-dvorac

Golubinci – Stari Slankamen

Stari Slankamen je staro ribarsko naselje, na Dunavu i obroncima Fruške gore, okružen vinogradima koji se serpentinama spuštaju ka obali. Pored folklore, riblje čorbe i drugih ribljih specijaliteta najupečatljiviji doživljaj za turiste je vožnja brodom Dunavom.

MORE

Beograd i Vršac – 5 dana / 4 noćenja

Idealna prilika da upoznate glavni grad Srbije na nešto drugačiji način – posmatraćete Beograd iz vazduha, sa reka, a šetaćete i ulicama Beograda u pratnji srednjevekovnih beogradskih vitezova. Našu avanturu nastavićemo u sportskom ritmu i avanturi po prelepim Vršačkim planinama, ispijajući kvalitetna vršačka vina.

MORE

Putovanje po Srbiji – 7 dana / 6 noćenja

Pođite na uzbudljivo putovanje po Srbiji i otkrijte neotkriveno! Tokom sedam dana boravka u Srbiji vratićete se u vreme vitezova, voziti avionom iznad prelepih predela u Srbiji, prisustvovaćete tradicionalnoj srpskoj proslavi, uživati uz čašicu vina, naučiti majstorske tajne starih zanata, igrati čuveno užičko kolo i još mnogo toga...

MORE

Team building avantura u Beogradu 3 dana/2 noćenja

Beograd je prepoznatljiv grad po kulturno-istorijskim znamenitostima, šetalištima pored reka, kulturnim dešavanjima, noćnom životu, ali isto tako može biti i odlična destinacija za vaše team building druženje. Predstavljamo Vam Beograd iz sasvim drugog ugla, a Vi nam se pridružite!

MORE
Rakija tura uz razgledanje Beograda

Rakija tura uz razgledanje Beograda

Idealna prilika da osetite autenticni šarm Beograda i boemsku atmosferu starih kafana, je upravo beogradska rakija tura. Najpre ćemo se prošetati ulicama glavnog grada, a zatim degustirati najpoznatiiji srpski brend - rakiju.

MORE

Ruski arhitekti u Beogradu

Na ovoj turi obići ćete najinteresantnije građevine Beograda koja predstavljaju remek dela brojnih ruskih arhitekata, koji su došli u Kraljevinu Srba, Hrvata i Slovenaca nakon Prvog svetskog rata i čuti zanimljivu priču o nihovim životima.

MORE

Things to Do

Učinite pravu stvar – Things to do

Šta god mu to značilo! 

MORE