Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Team building avantura u Beogradu 3 dana/2 noćenja

Beograd je prepoznatljiv grad po kulturno-istorijskim znamenitostima, šetalištima pored reka, kulturnim dešavanjima, noćnom životu, ali isto tako može biti i odlična destinacija za vaše team building druženje. Predstavljamo Vam Beograd iz sasvim drugog ugla, a Vi nam se pridružite!

Dan 1., Beograd

Dolazak u Beograd i smeštaj u hotel po izboru grupe. Nakon smeštaja, obilazak grada uz pratnju vodiča. Prvo ćemo obići Kalemegdansku tvrdjavu, prvobitno izgradjenu za vreme Kelta u III veku, uživaćemo u prelepom pogledu na ušće Save u Dunav, nastavljamo šetnju ka Knez Mihajlovoj ulici, Terazijama, Trgu Republike, Parlamentu, Crkvi Svetog Marka. Turu ćemo završiti u Hramu Svetog Save, najvećem na Balkanu, nakon čega će nas put odvesti do Skadarlije, boemskog dela grada na dobru srpsku zakusku. Noćenje.

Dan 2., Beograd

Nakon doručka, čeka nas nekoliko avantura koje će zavisiti od odabira grupe. Za ovaj dan predlažemo:

  1. Dark mistery – Odlična igra gde je timski rad od esencijalne važnosti. Timovi moraju da otkriju tajne nejasnog zločina. Dva neobjašnjiva ubistva su se desila u malom motelu u Alpima gde odsedaju učesnici tajne konferencije. Policija je obavila uviđaj, evidentirala svaki trag i ispitala osumnjičene. “Zbog nedostatka dokaza niko nije uhapšen i dalja istraga je obustavljena”. Učesnici nisu prihvatili ovakav rezultat i uz pomoć detektivske dokumentacije nastavili su istragu. Ekipe su od 8 do 12 osoba. Igra traje do tri sata i igra se u hotelu, tako da je ova igra pogodna ukoliko budu loše vremenske prilike.
  2. Bowling – 10 staza, 4 sata kuglanja (kuglanje traje 4 sata, i grupa je podeljena u dve grupe. Jedni kuglaju do 2 sata, dok ostali rade druge aktivnosti. Na kraju ide proglašenje pobednika. Ovo može biti takmičenje po kružnom principu, da svi prođu sve); Streličarstvo (3 mete, kratka obuka, pravila bezbednosti, 3 instruktora); NASA – igra odlučivanja (NASA je igra u kojoj učesnici moraju da rangiraju 15 stvari po prioritetima, da bi preživeli na mesecu, igra traje do 20 minuta).
  3. Gradski orijentiring – Ovo je odlična igra kroz koju će učesnici bolje upoznati grad, može da traje od 2 do 4 sata. Grupa je podeljena u timove od po 8 takmičara koji se kreću predefinisanom rutom uz pomoć dobijenih fotografija. Takmičari moraju da prepoznaju mesta i pronađu tačne lokacije gledajući fotografije. Takođe moraju da naprave grupne fotografije, kao dokaz da su zaista bili na traženoj lokaciji. Nakon ovog programa ostaju lepa sećanja. Po želji možemo organizovati i dodelu pehara.

Nakon napornog dana, organizovaćemo večeru u restoranu u Zemunu na obali reke. Noćenje.

Dan 3., Beograd

Nakon doručka, grupi ćemo ostaviti slobodno vreme za šoping po gradu. U ranim popodnevnim satima, odlazimo do jednog broda koji će nas povesti na nezaboravno krstarenje po rekama Beograda, gde ćemo imati prilike da vidimo: Ratne brodove, Srećnu bovu, panoramu Zemuna, kulu Gardoš, Kulu Nebojša, Crkvu Ružicu, Kalemegdan, Spomenik pobedniku, Patrijaršiju, beogradske mostove, pristanište, kupolu hrama Svetog Save, restorane i klubove.Ovo će nam biti i poslednja aktivnost, nakon čega ćemo se rastati i pomeniti sa sobom nezaboravne trenutke. Kraj programa.

Aktivnosti koje bi bile planirane u okviru programa zavise od želja klijenata.

U skladu sa tim i cena bi bila tako koncipirana.

Za dodatne informacije, molimo da nas kontaktirate putem e-maila: incoming@magelan.rs ili telefonom021/420-680021/420-680 ; 021/4724-088021/4724-088 .

Program obuhvata:

-Transfer prema programu

-Smeštaj u hotelu 3* ili 4* (u zavisnosti od grupe) na bazi noćenja sa doručkom

-Večeru u restoranu u Skadarliji

-Team building aktivnosti dan 2

-Večera u restoranu u Zemunu dan 2

-Krstarenje brodom dan 3

-Lokalnog vodiča

Program ne obuhvata:

-Prevoz avionom od/do Beograda

-Pića tokom obroka

Obroci:

(B) – doručak

(L) – ručak

(D) – večera