Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Activities in Neos Marmaras

Accommodations

Vila Zeppos Simonitiko Neos Marmaras

Vila Zeppos Simonitiko se nalazi 11km od Neos Marmarasa, jednog od najpoznatijih letovališta poluostrva Sitonija, drugog prsta Halkidikija. Prirodno okruženje, izolovanost samog objekta i mir koji okružuje čitav zaliv ovu vilu preporučuje kao idealan izbor za miran porodični odmor sa bebama.

MORE

Porto Carras Sithonia hotel 5 *

Luksuzni hotel, deo poznatog kompleksa Porto Carras Grand Resort. Nalazi se na poluostrvu Sitonija, 2 km od mesta Neos Marmaras. Zelena površina, kristalno čista voda i blizina borovih šuma čine ovaj kompleks idealnim za romantični, ali i porodični odmor sa decom svih uzrasta.

MORE

Porto Carras Meliton Hotel 5 *

Luksuzni hotel, deo poznatog kompleksa Porto Carras Grand Resort. Nalazi se na poluostrvu Sitonija, 2 km od mesta Neos Marmaras. Idealan za romantični, ali i porodični odmor sa decom svih uzrasta.

MORE

Vila Dioskuri Neos Marmaras

Vila Dioskuri nalazi se u blizini plaže "Paradeisos", na 800m od centra Neos Marmararasa. Ima dvorište sa manjim prostorom uređenim za dečiju razonodu (peščana zona, mini tobogan, penjalice) sto je čini pogodnom za porodični odmor sa manjom decom.

MORE

Things to Do