Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Activities in Krit

Accommodations

Bomo Club Amnissos Residence

Bomo Club Amnissos Residence 3*

Bomo Club Amnissos Residence se nalazi u malom mestu Pigianios Kampos, 9 km istocno od Retimna. Peščano šljunkovita plaža je udaljena oko 50 m od hotela, prelazi se ulica. Aerodrom je udaljen 65 km. Hotel je renoviran postepeno u periodu 2014-2017 godine.

MORE
Nikos Hotel

Nikos Hotel 2*

Hotelski kompleks Nikos se nalazi na samo 1 km od centra živahnog letovališta Malia. Plaža je na 800 m od hotela, dok su stanice taksija i autobusa u neposrednoj blizini. Sve sobe su prostrane i osunčane.

MORE
Krit

Bomo Club Krini Beach 3+*

Bomo Club Krini Beach je u mestu Sfakaki, koje je udaljeno oko 9 km od grada Retimna. Bomo Club Krini Beach je manji hotel, sagrađen u tradicionalnom stilu i smešten je u lepom okruženju sa dosta zelenila. Bomo Club Krini Beach izlazi na peščanu plažu.

MORE
aglaia

Aglaia Apartments

Aglaia Apartments je mali, udoban hotel koji se nalazi na malom brežuljku, izgrađen u tradicionalnom stilu. Hotel ima prostrane sobe sa kuhinjom, divan pogled na more i planine i okružen je zelenilom.

MORE

Louis Creta Princess 4* Krit

Louis Creta Princess 4* hotel se nalazi na severnoj obali ostrva Krit, 18 km od grada Retimnoj. Ogromna teritorija hotelskog kompleksa sa vrtovima, bazenima i mnogobrojnim sadržajima čine ovaj hotel pogodnim za porodični odmor sa bebama i decom od 2-12 godina.

MORE
Europa Beach Hotel

Europa Beach Hotel 4 * Krit

Europa Beach Hotel je smešten pored plaže u mestu Analipsi na severu Krita, 7 km od grada Hersonisos, 20 km od međunarodnog aerodroma i 24 km od grada Heraklion.

MORE
Begeti Bay

Begeti Bay hotel 3 * Krit

Begeti Bay hotel je skroman hotel u blizini plaže. U svom sastavu ima restoran, bar i bazen, dečiji bazen sa slatkom vodom, igralište za decu, kao i klub za decu od 4 do 12 godina koji je otvoren tokom jula i avgusta.

MORE
Rethymno Mare Royal Hotel

Rethymno Mare Royal Hotel

Udoban hotelski kompleks smešten je na brdu. Pogled na more i slikovite planine. Duga peščana plaža je označena sa "plavom zastavom" Evropske unije. Udobne sobe, restorani, barovi, internet, bazen, konferencijske sale, prodavnice, room service, dečiji klub, sport, zabava, visok kvalitet usluga. Idealan izbor za nezaboravan porodični odmor.

MORE

Hersonissos Village Hotel – Krit

Idealan izbor za ekonomičan odmor, nedaleko od grada Hersonisos. Prostrane sobe, restoran, bar, bazen, internet, sportske aktivnosti. U blizini hotela su brojne prodavnice, restorani, barovi.

MORE
Eri Beach Hotel

Eri Beach Hotel

Ogromna teritorija, jednostavan stil, moderni sadržaji, restoran, barovi, internet, bazeni, animacija, dobar servis.

MORE

Things to Do