Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Activities in Skiatos

Accommodations

Studio Eleni Skiatos

Studio Eleni

Lokacija: Studija Eleni su veoma lep kompleks sa velikim dvorištem i dosta zelenila. Nalaze se na oko 10km od grada Skijatosa u idiličnom, mirnom okruženju, na oko 300m od prelepe Troulos peščane plaže. Na putu do plaže (ravan put, bez uspona) je potrebno preći prometnu ulicu, tj put Skijatos grad - Kukunaries koji vodi od grada do Kukunaries plaže.

MORE
Alkyon Hotel

Alkyon Hotel 3*

Pozicioniran u marini Skiatos idealan je izbor za one koji žele da budu smešteni u gradu. Udaljen je svega 200m od centralne Papadijamantis ulice sa brojnim tavernama, poslastičarnicama, barovima i klubovima.

MORE
Vila Pantheon, Skiatos

Vila Pantheon

Vila se nalazi u mirnom delu grada Skiatos, na samo 100m od popularne ulice Papadiamanti. Najbliža plaža je Megali Amos koja se nalazi na oko 600m. Vila poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije.

MORE
Vila Sirios, Skiatos

Vila Sirios

Vila Sirios se nalazi na 5 minuta hoda od centra i 500 m od luke. Na nekih 30 m od objekta se nalazi autobuska stanica. Vila sadrži dvokrevetne i trokrevetne studije i četvorokrevetne apartmane.

MORE
Skiatos, Villa dell Angelo

Villa Dell Angelo

Vila izgrađena u tradicionalnom ostrvskom stilu, smeštena u sopstvenom vrtu sa bazenom, udaljena 100 m od Kolios plaže, i oko 250 metara od poznate plaže Vromonlimnos.

MORE
Plaza Skiatos

Plaza Hotel 3*

Deo je prijatnog ambijenta okruženog maslinjacima i borovima. Od poznate peščane plaže Kanapica i istoimene taverne, udaljen je 100 m. Sa gradom Skiatos, udaljen 7km, povezan je redovnom autobuskom linijom, kao i taksijem na vodi koji kreće sa plaže Kanapica.

MORE
Arco Skiatos

Arco Hotel 3*

Okružen lepim vrtom punim zelenila udaljen je svega 80 metara od peščane plaže Agia Paraskevi. U blizini se nalaze supermarketi taverne, kao i autobuska stanica sa koje se stiže do gradića Skiatos, udaljenog 7km od hotela, i čuvene plaže Kukunaries.

MORE
Villa Christina, Skiatos

Villa Christina

Ovaj kompleks apartmana je smešten na poluostrvu Kanapica, u jednoj od najlepših oblasti ostrva Skiatos. Skriveni u senci mediteranskih borova pružaju mogućnost odmora u tišini. Udaljeni su 400 m od poznate Vromolimnos plaže do koje se stiže zemljanom stazom za pešake.

MORE
Kassandra Bay

Kassandra Bay 5*

Jedan od najluksuznijih hotelskih kompleksa na ostrvu. Reč je o modernom i luksuzanom rizortu koji se amfiteatralno spušta prema zalivu Vasiljas a sa direktnim pristupom istoimenoj plaži.Čuvena plaža Kukunaries od hotela je udaljena 10 km.

MORE
Skiathos Princess 5*

Skiathos Princess 5*

Ovaj hotel sa 5* je jedan od najluksuznijih na ostrvu i nalazi se direktno na peščanoj plaži Agia Paraskeva. Udaljen je 8 km od grada Skijatos i 10 od aerodroma. Preko puta se nalaze taverne i prodavnice. Na 100 metara od hotela je autobusko stajalište.

MORE

Tours

Jedrenje Sporadima

Najam čarter plovila sa modelom Bavaria 46 Cruiser mod. 2005, (obnovljen 2017) za 10 putnika, sa Bov Thruster, potpuno opremljen i veoma dobro održavan, sa grejanjem VEBASTO, za jedrenje Sporadima (Skiatos, Skopelos, Alonissos, Skiros i Severna Evija) tokom cele godine.

MORE

Things to Do