Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Activities in Skiatos

Accommodations

Studio Eleni Skiatos

Studio Eleni

Lokacija: Studija Eleni su veoma lep kompleks sa velikim dvorištem i dosta zelenila. Nalaze se na oko 10km od grada Skijatosa u idiličnom, mirnom okruženju, na oko 300m od prelepe Troulos peščane plaže. Na putu do plaže (ravan put, bez uspona) je potrebno preći prometnu ulicu, tj put Skijatos grad - Kukunaries koji vodi od grada do Kukunaries plaže.

MORE
Alkyon Hotel

Alkyon Hotel 3*

Pozicioniran u marini Skiatos idealan je izbor za one koji žele da budu smešteni u gradu. Udaljen je svega 200m od centralne Papadijamantis ulice sa brojnim tavernama, poslastičarnicama, barovima i klubovima.

MORE
Vila Pantheon, Skiatos

Vila Pantheon

Vila se nalazi u mirnom delu grada Skiatos, na samo 100m od popularne ulice Papadiamanti. Najbliža plaža je Megali Amos koja se nalazi na oko 600m. Vila poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije.

MORE
Vila Sirios, Skiatos

Vila Sirios

Vila Sirios se nalazi na 5 minuta hoda od centra i 500 m od luke. Na nekih 30 m od objekta se nalazi autobuska stanica. Vila sadrži dvokrevetne i trokrevetne studije i četvorokrevetne apartmane.

MORE
Skiatos, Villa dell Angelo

Villa Dell Angelo

Vila izgrađena u tradicionalnom ostrvskom stilu, smeštena u sopstvenom vrtu sa bazenom, udaljena 100 m od Kolios plaže, i oko 250 metara od poznate plaže Vromonlimnos.

MORE
Plaza Skiatos

Plaza Hotel 3*

Deo je prijatnog ambijenta okruženog maslinjacima i borovima. Od poznate peščane plaže Kanapica i istoimene taverne, udaljen je 100 m. Sa gradom Skiatos, udaljen 7km, povezan je redovnom autobuskom linijom, kao i taksijem na vodi koji kreće sa plaže Kanapica.

MORE
Arco Skiatos

Arco Hotel 3*

Okružen lepim vrtom punim zelenila udaljen je svega 80 metara od peščane plaže Agia Paraskevi. U blizini se nalaze supermarketi taverne, kao i autobuska stanica sa koje se stiže do gradića Skiatos, udaljenog 7km od hotela, i čuvene plaže Kukunaries.

MORE
Villa Christina, Skiatos

Villa Christina

Ovaj kompleks apartmana je smešten na poluostrvu Kanapica, u jednoj od najlepših oblasti ostrva Skiatos. Skriveni u senci mediteranskih borova pružaju mogućnost odmora u tišini. Udaljeni su 400 m od poznate Vromolimnos plaže do koje se stiže zemljanom stazom za pešake.

MORE
Kassandra Bay

Kassandra Bay 5*

Jedan od najluksuznijih hotelskih kompleksa na ostrvu. Reč je o modernom i luksuzanom rizortu koji se amfiteatralno spušta prema zalivu Vasiljas a sa direktnim pristupom istoimenoj plaži.Čuvena plaža Kukunaries od hotela je udaljena 10 km.

MORE
Skiathos Princess 5*

Skiathos Princess 5*

Ovaj hotel sa 5* je jedan od najluksuznijih na ostrvu i nalazi se direktno na peščanoj plaži Agia Paraskeva. Udaljen je 8 km od grada Skijatos i 10 od aerodroma. Preko puta se nalaze taverne i prodavnice. Na 100 metara od hotela je autobusko stajalište.

MORE

Things to Do