Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Activities in Romantični sever

Accommodations

hotel andrić

Hotel Andrić

Hotel Andrić se nalazi u strogom centru Sombora, starom gradskom jezgru. Hotel raspolaže sa 30 ležajeva. Sobe su dvokrevetne i opremljene centralnom klimom, mini barom, kablovskom televizijom, telefonom i internet priključkom.

MORE

Tours

nova godina na čardi

Nova Godina na obalama „evropskog Amazona“

Novu 2018. godinu dočekajte u prirodi UNESCO-vog Rezervata Biosfere “Bačko Podunavlje”. Uz tamburaše, specijalitete čardi i šarm vojvođanskih sela Bačkog Monoštora i Bezdana, doživećete nezaboravnu avanturu koju ćete prepričavati cele iduće godine.

MORE

Fruškogorska vinska tura – Sever

Fruškogorska vinska tura - Sever predstavlja tri interesantne vinarije, različite po konceptu, vinima, pa i ambicijama. Ipak jedno im je zajedničko, a to je ljubav prema ovom božanskom piću.

MORE

Fruškogorska vinska tura

Fruška Gora, gospodarica vinograda, kraljica božanskog nektara vam priča bajku o vinima. Fruškogorska vinska tura je za sve one koji bi da na par sati pobegnu iz urbane, gradske sredine, u mir, tišinu i prelep ambijent Fruške gore i vinograda.

MORE

Vinski put Palić – jednodnevni izlet

Pred Vama je još jedna Magelanova vinska tura i to u region o kome je pisao najtiražniji Njujorški dnevni časopis “New York Times” i dao preporuku za vina sa ovog podneblja, a mi Vas pozivamo da baš ovde zajedno sa nama probate ta odlična vina.

MORE

Romantični sever – dvodnevni izlet

Krenite na sever Vojvodine, uživajte u dobrim vinima, lipicanerima, salašima i spa sadržajima hotela Galerija.

MORE

Dunavska vinska trilogija

Uz ovu čudesnu vinsku trilogiju otputujte Do Kraja Sveta, probajte vino koje spava čuvajući rimske tajne, osetite punoću i slast vina koja potiču iz idealnih vinograda vinarije Milanović i doživite čari Salaša Stojšić.

MORE
spomenik-bitke-kod-slankamena-stopama-zmaja-i-drakule-jednodnevni-izlet-vojvodina

Stopama Zmaja i Drakule

Srpska mitologija je prebogata pričama o zmajevima. Neki su mitska bića a neki su zaista postojali. Na ovoj turi pričamo o dva zmaja: jednom našem i jednom rumunskom, poznatijem kao Grof Drakula.

MORE

Things to Do