Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Dunavska vinska trilogija

15% Discount

Uz ovu čudesnu vinsku trilogiju otputujte Do Kraja Sveta, probajte vino koje spava čuvajući rimske tajne, osetite punoću i slast vina koja potiču iz idealnih vinograda vinarije Milanović i doživite čari Salaša Stojšić.

Polazak iz Beograda u 09h sa pakinga preko puta buvlje pijace. Oko 10:00h dolazak u vinariju do Kraja sveta (degustacija četiri vina i vinska priča).Okvirno zadržavanje u vinariji je sat vremena , nakon čega nastavljamo put ka jednoj veoma interesantnoj vinariji.

Odlazak u Acumincim, vinariju  se izdvaja  po izuzetnom ambijentu koji predstavlja mešavinu sa bogatom istorijom kako Vinarije tako i Starog Slankamena, odličnim crvenim vinima od kojih s ponosom izdvajamo Širaz i Pinot Noir, i slavnom lepotom Dunava. Kuća koja je pod zaštitom države kao spomenik kulture je zidana u četiri etape: u 16. veku je sagrađeno tursko kupatilo čiji se ostaci mogu videti u podrumu kuće, danas sastavni deo degustacione sale Vinarije Acumincum, dok je ostatak kuće sazidan u 18. veku kada su ostaci hamama poslužili kao temelji Župnog doma katoličke crkve Sv. Nikole Biskupa.

Degustacija u trajanju od oko 60 minuta, uz obilazak ( etikete koje ćete degustirati su NOMAD Shiraz 2013, BONVIVAN Cabernet Sauvignon i NOMAD Pinot Noir).

Nakon užitka koje sme ste doživeli na ovom autoentičnom mestu, odlazimo u vinariju Milanović. Da li “Milanović” ili “Rittium”, ova vinarija izgrađena je na platou ispred koje se pruža dva hektara do perfekcije uređenih vinograda, kada se zemljište survava u Dunav. U neposrednoj blizini nalaze se još tri i po hektara vinograda, sa sortama proizvedenim na Institutu za voćarstvo i vinogradarstvo u Sremskim Karlovcima: Neoplanta i Sila od belih i Probus od crveniih sorti i od odomaćenih Italijanski Rizling i Frankovka. Ovde ćemo imati prilike da u prelepom ambijentu probamo najpoznatije etikete ove vinarije. Nakon ove izuzetne degustacije, odlažimo na predivan Salaš Stojšić, gde ćemo uz ručak koji je opcion( nije obavezan i nije uključen u cenu)  sumirati utiske o vinima koje smo degustirali i po želji nastaviti zabavu. Nakon odmora, povratak za Beograd.

Redovna cena aranžmana: 4520 din

Promotivna cena aranžmana: 2660 din*

Uključeno u cenu

  • Prevoz udobnim turističkim autobusom
  • Degustacije vina u tri vinarije (Podrum Do Kraja Sveta- 4 vina, vinarija Acumincum 3 etikete, Milanović tri vina)
  • Pratnju vinskog vodiča
  • Troškove organizacije

Nije uključeno u cenu

  • Ručak na Salašu Stojšić ( 750 dinara gulaš, salata i hleb)
  • Piće tokom ručka
  • Ostale troškove koji nisu predviđeni programom

Napomena

Link za rezevisanje će vas odvesti na online rezervisanje preko sajta SerbianAdventures.com. U Napomeni obavezno upišite promotivni kod 15%FEB! Minimum za realizaciju programa po promotivnoj ceni je 25 osoba. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. U slučaju otkaza od strane putnika, primenjuju se otkazne uzanse YUTA.

Plaćanje

Putovanje se može platiti u više rata. Do polaska je potrebno isplatiti 50% a ostatak na čekove u ratama po dogovoru.