Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Activities in Zakintos

Accommodations

Vila Ionian Colors

Vila Ionian Colors

Vila je u samom centru, neposredno do glavne ulice Laganasa. U okolini vile i glavne ulice nalaze se brojni objekti za zabavu, restorani, kafeterije, zabavni muzički klubovi, marketi.Vila je udaljena oko 150 m od plaže.

MORE

Vila Drosos

Vila Drosos se nalazi u centru Laganasa, ali u mirnom delu pored plaže, izuzeta od dnevne i noćne gužve i buke u Laganasu. Udaljena oko 30 m od plaže (peščana 5 km dugačka plaža Lagana sa kristalno čistim morem).

MORE
zakantha beach

Hotel Zakantha Beach 4*

Hotel Zakantha Beach 4* se nalazi u Argasiju na samoj plaži, oko 500m od strogog centra i 2,5km od glavnog grada Zakintosa. Hotelski sadržaj: bazen sa ležaljkama i suncobranima, sopstvena uređena šljunkovita plaža sa ležaljkama i suncobranima.

MORE

Hotel Chryssi Akti & Paradise Beach 3*

Hoteli Chryssi Akti (100 soba) i Paradise Beach (50 soba) su dva sestrinska hotela, smeštena na sopstvenoj uređenoj plaži sa ležaljkama u mirnom delu Argasija i sa svoje dve zgrade okružuju veliki tridesetometarski bazen sa ležaljkama.

MORE

Vila Marinos

Vila Marinos smestena je na 200 m od plaže i na oko 500 m od centra Laganasa. Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima koji su opremljeni čajnom kuhinjom, kupatilom, terasom.

MORE

Vila Eugenia I

Vila Eugenia I je smeštena u prelepom vrtu, okružena palmama i egzotičnim biljkama. Sastoji se od 14 studia i apartmana, rasporedjenim na dva sprata (prizemlje i prvi sprat).Svaka soba poseduje kupatilo, terasu, kuhinju i klima uredjaj koji se doplaćuje.

MORE
Vila Eugenia

Vila Eugenia

Vila Eugenia je smeštena u prelepom vrtu, okružena palmama i egzotičnim biljkama. Sastoji se od 14 studia i apartmana, rasporedjenim na dva sprata (prizemlje i prvi sprat). Svaka soba poseduje kupatilo, terasu, kuhinju i klima uredjaj.

MORE

Things to Do