Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Mećava apartmani

Available Rooms

No Rooms Found
Smeštaj na planini
4 star
Srbija i region
Kopaonik

Mećava Apartmani (ex Promenade Kop) je jedan od najnovijih objekata na Kopaoniku, u rangu apartmana 4*. Nalaze se na idealnoj lokaciji, preko puta ulaza u Hotel Grand. Apartmani su luksuzno opremljeni i svoje prve goste su ugostili u decembru 2013. godine.

Svaki apartman sadrzi kuhinju opremljenu kompletnim posudjem, kupatilo sa tuš kabinom, kablovsku televiziju i Wi-Fi internet. Deo apartmana se nalazi u suterenu i niskom prizemlju. Za goste apartmana obezbedjen je popust 10% za usluge ski rentala i restorana Mećava koji se nalaze u okviru objekta. Gostima su na raspolaganju skijašnica i podrumska vinarija.

Restorani

Restoran Mećava koji se nalazi u okviru objekta, jedan je od najlepše uredjenih restorana na Kopaoniku, moderno opremljen sa osnovom tradicionalnog i elegantnog, sa centralnim kaminom čije će pucketanje vatre dati poseban utisak Vašem boravku. Veliki izbor vrhunskih vina ovaj restoran čini svojevrsnom vinarijom, sa posebnim akcentom na domaćem vinu.

Lagani i opuštajući lounge,jazz,latino,pop zvuci… savršeni sirevi,pršute,meso,pasta zalogaji… omamljujući cabernet,merlot,sauvignon blanc,chardonnay bukei…su više nego dobri razlozi zašto ovaj restoran ne smete zaobići!

0+1 studio  poseduje francuski ležaj dimenzije dušeka 200×160.  Sadrži kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TV, Wireless internet.  Kupatilo sa tuš kabinom.

1+1 studio poseduje francuski ležaj dimenzije dušeka 200×160, fotelju na razvlačenje dimenzija dušeka 185×80. Sadrži kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TV, Wireless internet.  Kupatilo sa tuš kabinom.

2+1 apartman se sastoji od spavaće I dnevne sobe. U spavaćoj sobi nalazi se francuski ležaj dimenzije dušeka 200×160, u dnevnom boravku je sofa na razvlačenje dimenzije dušeka 185×160. Apartman poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TV, Wireless internet. Kupatilo sa tuš kabinom .

3+1 apartman se sastoji od spavaće I dnevne sobe. U spavaćoj sobi nalazi se francuski ležaj dimenzije dušeka 200×160, u dnevnom boravku je sofa na razvlačenje dimenzije dušeka 185×160, kao I fotelja na razvlačenje dimenzije dušeka 185×80. Apartman poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TV, Wireless internet. Kupatilo sa tuš kabinom.

2+1 apartman spa  se sastoji od spavaće i dnevne sobe. U spavaćoj sobi nalazi se francuskiležaj dimenzije dušeka 200×160, u dnevnom boravku je sofa na razvlačenje dimenzije dušeka 185×160. Apartman poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TV, Wireless internet. Kupatilo sa djakuzi kadom za dve osobe, saunom I tuš kabinom..

3+1apartman spa  se sastoji od spavaće I dnevne sobe. U spavaćoj sobi nalazi se francuski ležaj dimenzije dušeka 200×160, I singl ležaj dimenzije dušeka 200×90, a u dnevnom boravku je ugaona garnitura na razvlačenje. Apartman poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TV, Wireless internet. Kupatilo sa djakuzi kadom za dve osobe, saunom I tuš kabinom.

http://mecava.rs/apartmani/naslovna.html

Policies of Mećava apartmani

Amenities of Mećava apartmani

 • Frižider u sobi
 • Internet
 • Mini kuhinja
 • Parking
 • Pogodno za porodice za decom
 • Ski-oprema
 • Telefon
 • TV

Guest Reviews (0 reviews)

mećava apartmani kopaonik

Mećava apartmani Kopaonik, Srbija i region

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo