Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Kopaonik

Kopaonik je najveći skijaški centar u Srbiji i nesumljivo jedan od najlepših centara u ovom delu Evrope. Pored toga što predstavlja jednu od najlepših planina u Srbiji, Kopaonik poseduje i neverovatan prirodni potencijal od oko 200 sunčanih i oko 160 dana pod snežnim pokrivačem tokom godine, zbog čega sa pravom nosi naziv „Planina sunca“. Pored zimske sezone na Kopaoniku je sve popularniji aktivan odmor i adrenalinske vožnje, a ovog leta deset puta više turista uživa u planinskim sadržajima nego lane. Tjubing, adrenalinska vožnja, kart, vožnja žičarom ili biciklom, samo su neki od sadržaja koji se nude na Kopaoniku. Posetioci "Kopa" će uživati i u vožnji ziplajnom, a zatim i alpinkosterom (bobom na šinama). Planina Kopaonik je pristupačna i lako dostupna svim turistima. Nalazi se u centralnoj Srbiji 280km od Beograda, 360km od Novog Sada. Najviši deo je prostrana površ Ravni Kopaonik, oko koje se dižu Suvo Rudište sa Pančićevim vrhom sa 2017m n.v.
Pančićev vrh

Pančićev vrh

 
Kopaonik - najveći skijaški centar u Srbiji

Kopaonik - najveći skijaški centar u Srbiji

Zimi je skijanje najpopularnija aktivnost

Zimi je skijanje najpopularnija aktivnost

srbija-kopaonik-odmor-1

Uživanje u paraglajdingu

srbija-kopaonik-odmor-2

Aktivan odmor na Kopaoniku

Kopaonik u letnjoj sezoni

Kopaonik u letnjoj sezoni

Hoteli na Kopaoniku

Hoteli na Kopaoniku

Spoljni bazen sa toplom vodom

Spoljni bazen sa toplom vodom

Sort results by:

Apart hotel & Spa Zoned 4 *
Kopaonik Srbija i region

0 reviews

Potpuno nov, moderan objekat, počeo je sa radom zime 2011/2012. Svojom arhitekturom planinskog stila kao i pratećim sadržajima, Apart Hotel & Spa Zoned potpuno je prilagođen turističkoj nameni. Pravi je kutak za aktivan ili pasivan odmor kako poslovnih ljudi, sportista, rekreativaca tako i porodica.

avg/night4800 RSD SELECT
apart hotel kopaonik

Apart Hotel Kopaonik 2*
Kopaonik Srbija i region

0 reviews

Iznad sela Brzeće, na istočnim obroncima Kopaonika na 1.100 metara nadmorske visine, okružen sportskim terenima očekuje Vas Apart Hotel Kopaonik. U toplom i intimnom ambijentu smešteni su restoran, staklena bašta, kafe bar, noćni klub, TV sala, sala za sastanke, prodavnica, prostorije za stoni tenis i bilijar, ski servis i ski ostava.

avg/night975 RSD SELECT

Aparthotel Kraljevi Čardaci Spa 4 *
Kopaonik Srbija i region

0 reviews

Hotel Kraljevi Čardaci se nalazi u Nacionalnom Parku Kopaonik, okružen prirodom i nudi moderni spa centar, restoran koji služi jela tradicionalne srpske kao i internacionalne kuhinje kao i savremeno opremljene sobe i apartmane.

avg/night5150 RSD SELECT
šumska kuća

Apartmani Šumska kuća Kopaonik Srbija i region

0 reviews

Apartmani Šumska kuća Srbijašume se sastoje iz tri objekta od kojih je jedan renoviran ove godine i nalaze se u neposrednoj blizini hotela ,,Putnik,,. Od najbliže žičare ,,Sunčana dolina,, su udaljeni 700m, a od centra turističkog mesta Kopaonik 1,5km.

avg/night2800 RSD SELECT
Brzeće Centar

Brzeće Centar Apartmani Kopaonik Srbija i region

0 reviews

Okruženi netaknutim planinskim predelima, u udobnosti apartmana koji podsećaju na dom, pronaći ćete mir, užitak i relaksaciju. Bilo da se odlučite da Brzeće posetite zimi ili leti, apartmani Brzeće Centar su pravi izbor..

avg/night0 RSD SELECT

Family hotel Angella 4 *
Kopaonik Srbija i region

0 reviews

Family Hotel Angella se nalazi u turističkom centru Kopaonika, u neposrednoj blizini ski staza. Konaci Ras i Zvečan su kompletno renovirani i pretvoreni u hotel.

avg/night8300 RSD SELECT
Grand Hotel & Spa

Grand Hotel & Spa 4 *
Kopaonik Srbija i region

0 reviews

Grand Hotel & Spa je moderno opremljen hotel koji pruža vrhunski komfor i udobnost u sobama i apartmanima, a upotpunjen je brojnim sadržajima za odmor i uživanje tokom cele godine.

avg/night11340 RSD SELECT
Hotel Club A

Hotel Club A 3*
Kopaonik Srbija i region

0 reviews

Hotel Club A sa autentičnim šarmom planinskog ambijenta, smešten je na samo nekoliko metara od samog turističkog centra Kopaonika, na 1.750 mnv. U svom sastavu hotel ima restoran, tavernu, piano bar, malu konferencijsku dvoranu (kapacitet do 60 mesta), zatvoreni bazen, jakuzzi, saunu, frizerski salon, salon za masažu, buffet restoran, a la carte restoran, aperitiv bar...

avg/night4600 RSD SELECT
hotel junior kopaonik

Hotel Junior 3*
Kopaonik Srbija i region

0 reviews

Hotel Junior 3* All season resort - Spa centar se nalazi u turističkom centru Brzeće na Kopaonik-u. Od Beograda hotel Junior je udaljen 270 km, a od Niša 100 km. Nalazi se na idealnoj nadmorskoj visini od 1.070 metara.

avg/night2500 RSD SELECT
putnik

Hotel Putnik 4*
Kopaonik Srbija i region

0 reviews

Hotel Putnik lociran je na Sunčanoj dolini, najlepšem delu Kopaonika, na 1650 m nadmorske visine. 2017. godine hotel je renoviran. Sada potpuno moderno dizajniran, komforan i sa dodatnim sadržajima, nudi svojim gostima odmor kakav su zamislili, kako u letnjem, tako i u zimskom periodu.

avg/night5880 RSD SELECT
hotel srebrnac kopaonik

Hotel Srebrnac 2*
Kopaonik Srbija i region

0 reviews

Hotel Srebrnac se nalazi na putu od turističkog centra Kopaonik prema Brzeću. Ispred objekta se nalazi žičara (četvorosed i žičara – tanjir) koje vode prema vrhu Gobelja i dalje preko Jarma u sistem ostalih žičara ski centra Kopaonik.Ove dve žičare pokrivaju oko 12 km skijaških staza.

avg/night2400 RSD SELECT
Hotel Stara planina

Hotel Stara Planina 4 *
Kopaonik Srbija i region

0 reviews

Hotel „Stara planina“ predstavlja idealno mesto za odmor na visini od 1.470 m u u srcu novog Ski centra,i jedine gondole u Srbiji. Hotel je prvenstveno namenjen porodicama i u svojoj ponudi ima profesionalnu celodnevnu brigu o deci.

avg/night7800 RSD SELECT
load more listing

Sort results by:

Posetite srpsko čudo prirode - Đavolju varoš i nacionalni park Kopaonik, uz obilazak Kuršumlije, degustaciju vina u Aleksandrovačkoj župi i šetnju u romantičnoj Vrnjačkoj banji.