Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Hotel Park Ruma 4*

Wellness i spa
4 star
Srbija i region
Vojvodina
Upit reyervacije Magelan Travel

HOTEL PARK U RUMI PREDSTAVLJA HOTELSKI BISER U PODNOŽJU FRUŠKE GORE, SAMO 30 MINUTA OD BEOGRADSKOG AERODROMA.

Hotel Park Ruma – u neposrednoj blizini su mnoge atrakcije i prirodne lepote: Fruška gora sa svojim nadaleko poznatim manastirima i vinarijama, čuvena banja Vrdnik, lovište Karakuša, prirodni rezervat Zasavica i mnoga druga izletišta. Samo 3 km od hotela Park je predivna prirodna oaza Borkovac sa jezerom, šumom sa trim stazama, etno restoranima i novootvorenim olimpijskim bazenom. Odmah pored hotela Park je veliki Sportski centar sa salom za dvoranske sportove (košarka, odbojka, rukomet, mali fudbal itd.), kuglanom i teretanom.

Hotel Park se nalazi u šarmantnom gradiću Ruma, u srcu Srema, u podnožju Fruške gore. Udaljen je samo 30 minuta od beogradskog aerodroma i 5 km od autoputa Beograd – Zagreb.

Hotel Park je hotel visokog kvaliteta, kategorije 4*. Sagrađen je po najvišim svetskim tehnološkim i ekološkim standardima. Elegantan enterijer spaja moderno sa šarmom Srema. Očekuje vas prijatan ambijent, maksimalna udobnost i ljubazno osoblje. Hotel ima 120 soba, dva restorana, dve moderne konferencijske sale, jednu salu za sastanke i novootvoreni Spa&Wellness centar, oazu opuštanja u ovom modernom hotelu. Hotel Park ima sopstveni parking koji je za goste hotela besplatan.

Zahvaljujući visokom kvalitetu, izuzetnoj lokaciji, predivnom okruženju i pristupačnim cenama hotel Park je postao omiljena destinacija i za poslovne i za privatne posete. Hotel Park je idealan za seminare, konferencije i tim bildinge (team building) i prvi izbor za poslovne ljude koji dolaze u Srem. Od nedavno postao je i vrlo popularna destinacija za prijatne vikende za sve one koji žele da uživaju u udobnosti hotela i prirodnim lepotama i atrakcijama okruženja. Velike mogućnosti za sport i rekreaciju čine hotel Park idealnim za pripreme sportskih ekipa.  Hotel Park je često odlična alternativa za mnogo skuplje hotele u Beogradu.

Hotel Park je otvoren u martu 2012. godine. Hotel je svečano otvorila ambasador SAD Mary Warlick u prisustvu nekoliko stotina uglednih zvanica. U proteklom periodu smo imali privilegiju i čast da ugostimo neke od najvećih svetskih i domaćih kompanija.

http://www.hotelpark.rs

FRUŠKOGORSKA NOVA GODINA

3 DANA / 2 NOĆI 169 €  •  4 DANA / 3 NOĆI 199 €

Nezaboravan Novogodišnji doživljaj po super ceni. Osetite dah prirode u podnožju prelepe Fruške Gore. Proslavite Novogodišnje veče u elegantnom ambijentu uz veseli muzički program. Doživite Fruškogorsko Veče uz tamburaški orkestar koji će vas oduševiti. Posetite najpoznatije Fruškogorske Vinarije i čuvene Srednjevekovne Manastire. Utonite u udobnost luksuznog hotela Park. Opustite se u modernom SPA centru.

Vratićete se osveženi i podmlađeni.

CENA UKLJUČUJE

Smeštaj  u hotelu Park
Doručak i večera svakog dana
Gala Novogodišnje Veče
Šampanj brunch 1. Januara
Fruškogorsko Veče 1. januara
Fruškogorske Vinarije i degustacija
Fruškogorski Manastiri
SPA centar neograničeno

Dolazak u hotel 30.dec. za program od 3 noci, 31.dec. za program od 2 noći. Odlazak 2. Januara. Doručak (švedski sto) i večera svakog dana. Novogodišnje Veče i Fruškogorsko Veče uključuju veliki izbor hrane i neograničeno domaće bezalkoholno i alkoholno piće.  Šampanjac u ponoć  31.12. Šampanj brunch (branc) 1. januara. Novogodišnji muzički program sve tri večeri 30.dec, 31.dec. i 1.jan. Besplatan WiFi internet i parking. Neograničeno korišćenje SPA centra.

 

Cena je po osobi u dvokrevetnoj Standardnoj sobi. Doplata za bolje sobe/upgrade, po osobi po noći: Superior soba 10 €, Lux soba 20 €, Junior Apartman 50 €.  Doplata za jednu osobu u sobi, po osobi po noći: Standardna soba 20€  Superiorna soba 30 €. Lux soba 40 €, Jr. Apartman 50 €. Treća i četvrta osoba u sobi plaća cenu za standardnu sobu (169 € ili 199 €) a smeštaj je u sobama više kategorije. Deca do 5 godina gratis. Deca od 5 do 10 godina plaćaju 50% od cene za odrasle.

Cena u standardnoj sobi:
za 1 osobu: 44 € 

za 2 osobe: 48 €

U cenu je uključen doručak.

FRUŠKOGORSKI  VIKEND

2 DANA / 1 NOĆ 29€    •    3 DANA / 2 NOĆI 59€    •    TREĆA  NOĆ  G R A T I S

Dolazak u hotel u Petak ili u Subotu. Cena uključuje :  Piće dobrodošlice. Smeštaj. Boca Fruškogorskog vina u sobi. Doručak ( švedski sto ) i večera svakog dana. Jedno korišćenje SPA  centra. Paket 3 dana / 2 noći uključuje –  obilazak tri Fruškogorske vinarije, ( Deurić, Kovačević i Mačkov Podrum ) i degustaciju detaljnije Treća noć uključuje smeštaj i doručak. Cena je po osobi za smeštaj u dvokrevetnoj Standardnoj sobi. Doplata za Superiornu sobu 8 €, za Lux sobu 15 €, za Jr. Apartman 30 €, po osobi po danu. Doplata za Single smeštaj – u Standard sobi 18 €, Superiornoj sobi 30 €, Lux sobi  40 €, Jr Apartmanu 50 €, po osobi po danu. Treća osoba u sobi plaća cenu za Standard sobu a smeštaj je u Superiornoj ili Lux sobi. Deca do 5 godina gratis. Deca od 5 do 10 godina 50% off cene za odrasle. Boravišna taksa i osiguranje 1.9 € po osobi po danu nisu uključeni.  Jedno korišćenje SPA  centra je  gratis. Besplatan Wi-Fi.  Besplatan parking u zavisnosti od raspoloživosti.

Policies of Hotel Park Ruma 4*

Amenities of Hotel Park Ruma 4*

Guest Reviews (0 reviews)

hotel park ruma

Hotel Park Ruma 4* Vojvodina, Srbija i region

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo