Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Zlatibor

Planina i vazdušna banja sa stogodišnjom turističkom tradicijom. Bogatstvo u četinarskim šumama i potocima, jezerima veliki broj sunčanih dana i izuzetno povoljna klima, Zlatibor čine jednom od najposećenijih planina. Zajedno sa svojim okruženjem koje odiše tradicijom i neprevaziđenom kuhinjom, širom poznatu po kajmaku i pršuti, nezaobilazna je destinacija tranzitnih turista. Posetioci Zlatibotra mogu uživati u pešackim turama, skijanju, paraglajdingu, tjubingu, biciklizmu, jahanju i mnogim drugim aktivnotima koje ova planina omogućava, ali i spelolozi, plivači, sportisti, planinari, ribolvci nalaze svoj kutak. Planina borovih šuma na zapadu Srbije postaje sve privlačnija kongresnim turistima. Prosečna nadmorska visina je 1000 m, a najviši vrhovi su: Tornik sa 1496 mnv i Čigota 1422 mnv. Zlatibor ima prosečno 95 snežnih dana godišnje, a snežni pokrivač dostiže debljinu do 60 cm. Udaljenost od Beograda je 230 km.
srbija-zlatibor-odmor-1

Zlatiborski reljef

srbija-zlatibor-odmor-7

Šestosedna žičara

srbija-zlatibor-odmor-3

Pogled sa Tornika

srbija-zlatibor-odmor-4

Etno selo Sirogojno

srbija-zlatibor-odmor-5

Manastir Uvac

srbija-zlatibor-odmor-6

Zlatibor je popularan skijaški centar

Sort results by:

Hotel & Spa Idila 4 *
Zlatibor Srbija i region

0 reviews

Hotel & Spa Idila se nalazi u samom centru Zlatibora, na samo par minuta hoda od autobuske stanice, tržnog centra i centralnog trga. Izolovan je od buke, tako da je gostima zagarantovan miran odmor. Hotel & Spa Idila je otvoren tokom cele godine.

avg/night5350 RSD SELECT

Hotel Mir 4 *
Zlatibor Srbija i region

0 reviews

Hotel se nalazi na samo 800 metara od centra Zlatiborke pijaca, smešten je na proplanku koji pruža neverovatan pogled na sve četiri strane sveta. Uživajte u pogledu iz vaše sobe na ski centar Tornik, Čigotu, Zlatiboske pašnjake, livade.

avg/night4700 RSD SELECT

Hotel Olimp 4 *
Zlatibor Srbija i region

0 reviews

Hotel Olimp nalazi se na samom ulazu u Zlatibor i predstavlja pravu kapiju poznatog turističkog mesta. Nalazi se 230 km od Beograda, pored magistralnog puta Beograd-Podgorica-Jadran.

avg/night4000 RSD SELECT
palisad

Hotel Palisad
Zlatibor Srbija i region

0 reviews

Hotel Palisad nudi moderne i funkcionalno uređene sobe. Zaštitni znak hotela je „dnevni boravak“, oplemenjen slikama i skulpturama velikih majstora srpskog likovnog stvaralaštva.

avg/night4100 RSD SELECT
premier-aqua-hotel-vrnik-banja-spa

Hotel Premier Aqua
Vojvodina Srbija i region

0 reviews

Hotel je smešten na idealnoj poziciji između Beograda i Novog Sada.U  blizini izvora tople termalne vode u banji Vrdnik poseduje  moderni spa centar, otvorenim i zatvoreni bazen, kongresnu salu, restoran i bogato opremljene sobe  i apartmane.

avg/night0 RSD SELECT
hotel Termag

Hotel Termag 4*, Jahorina
Jahorina Bosna i Hercegovina

0 reviews

Termag Hotel Jahorina je moderan hotel sa 4 zvezdice, na 1550 m nadmorske visine, u samom centru i neposrednoj blizini ski staza i liftova.

avg/night9100 RSD SELECT

Sort results by:

per person16200 RSD
Nacionalni park Cinque terre (pet zemalja) pod zaštitom je UNESCO-a i predstavlja skup od pet terasasto izniklih naselja na strmim liticama ligurijske rivjere, do kojih je nemoguće doći kolima. Autentičnost i nedostatak komercijlizacije čini da odišu posebnim šarmom.
Dubrovnik i Korčula

Dubrovnik i Korčula Nova Godina 26/10/2016 - 26/10/2017

per person11088 RSD
Iskoristite godišnji odmor i obiđite prelepu prestonicu kulture jugoistočne Evrope Dubrovnik i srednjevekovni grad Korčula koji je smešten na uzanom poluostrvu.

Emilija Romanja, februar 2017. 24/10/2016 - 05/01/2017

per person15750 RSD
Emilija Romanja,autobusom 5 dana / 2 noćenja.Obilazak jedne od najbogatijih italijanskih regija.U cenu aranžmana je uračunat autobuski prevoz, dva noćenja sa doručkom u Bolonji, razgledanja prema programu, usluge vodiča, transferi prema programu.
15% Discount
per person3085 RSD
Jagodinska vinska tura.J ednodnevno, uzbudljivo putovanje uz posetu najboljim vinarijama i degustaciju vina.Ovaj kraj poprima sve veću pažnju ljubitelja vina.
Zaplovite najlepšom i najvećom klisurom u Evropi! Otkrijte svu moć Dunava koji na Đerdapu ima svoju najužu i najdublju tačku na svom celom toku. Pogledajmo Trajanovu tablu i Decibela, posetimo Lepenski vir (od 9.500 g.p.e). Krstarenje i ručak uključeni u cenu.

Lisabon avionom 25/10/2016 - 05/01/2017

per person55200 RSD
Lisabon je najzapadnija prestonica Evrope, ali i jedan od najtoplijih glavnih gradova. Nalazi se na zapadu Portugala blizu obale Atlantika i mesta gde se najduža reka Iberijskog poluostrva (1.007km) Težo uliva u okean.
15% Discount
Na ovom čudesnom putovanju otkrivamo poznatu i nepoznatu Istočnu Srbiju, divimo se njenim lepotama i kulturnim nasleđem, otkrivamo ličnosti koje su je obeležile, uživamo u vlaškim i srpskim specijalitetima i odličnim vinima Timočke krajine.

Mađarska – Banja Mako 24/10/2016 - 01/05/2017

per person1400 RSD
Banja Mako u Mađarskoj u organizaciji agencije Magelan. Redovni polasci tokomo zime. Putovanje autobusom.

Moskva avionom, 4 dana/ 3 noćenja 24/10/2016 - 05/01/2017

per person50274 RSD
Izuzetan grad koji daruje izuzetan doživljaj na svakom koraku. Glavni je grad i najveći megapolis Rusije, istovremeno politički, kulturni, naučni, privredni, trgovački i turistički centar ove po prostranstvu najveće države sveta.

Moskva i Sankt Peterburg 01/11/2016 - 09/01/2017

per person61976 RSD
Provedite Uskršnje praznike u Moskvi i St. Peterburgu. Doživite čari ove velike zemlje na sedmodnevnom prolećnom proputovanju kroz dva najlepša, najveća i najznačajnija ruska grada.
load more listing