Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Dubrovnik i Korčula Nova Godina

Dubrovnik putovanje i Korčula

29.12.2018. – 02.01.2019.
5 dana / 2 noćenja, autobusom

1. Dan: BEOGRAD

Polazak iz Beograda, sa okretnice autobusa 43 na Novom Beogradu (preko puta TC “Ušće” i pored Brankovog mosta) oko 21 sat. Noćna vožnja kroz Srbiju i Bosnu i Hercegovinu uz usputna zadržavanja za odmor i obavljanje graničnih formalnosti.

2. Dan: TREBINJE – DUBROVNIK

Dozalak u *Trebinje. Obilazak grada. Slobodno vreme. Obilazak manastira Tvrdoš i *fakultativna degustacija vina u njegovim podrumima. Nastavak vožnje prema Dubrovniku. *Razgledanje Dubrovnika i slobodno vreme. U popodnevnim časovima okupljanje i smeštaj u apartmane u naselju Mlini. Slobodno vreme. Noćenje.

3. Dan: DUBROVNIK – KORČULA

Slobodno vreme u Dubrovniku ili *fakultativni izlet do ostrva i grada Korčula, gde je, prema legendi rođen čuveni istraživač Marko Polo. Vožnja ka luci Orebić. Usputna pauza u Stonu i obilazak grada. Ukrcavanje na trajekt i plovidba do Korčule. Razgledanje grada i slobodno vreme. Oko 16h povratak trajektom u Orebić. Povratak u apartmane. Noćenje.

4. Dan: DUBROVNIK – MOSTAR – SARAJEVO

Napuštanje apartmana. Polazak ka *Mostaru. Obilazak grada i slobodno vreme za kafu. Nastavak vožnje ka *Sarajevu. Šetnja Baščaršijom i slobodno vreme za ručak. Kasno popodne polazak za Beograd i noćna vožnja kroz Bosnu i Hercegovinu i Srbiju uz pauze za odmor i granične formalnosti.

5. dan SARAJEVO – BEOGRAD

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. Kraj programa.

Cena aranžmana iznosi 129 EUR SNIŽENA CENA 88 EUR

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

Način plaćanja:
– Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
– Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA BOREAS TRAVEL-a
– Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

Aranžman Dubrovnik putovanje Nova Godina 2019 obuhvata:

– Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
– Obilazak Trebinja, Dubrovnika, Mostara i Sarajeva prema programu,
– 2 noćenja u ½ i 1/3 studijima i apartmanima i ½ sobama sa sopstvenim kupatilom u Dubrovačkoj župi,
– Usluge vodiča u svakom autobusu,
– Usluge lokalnog vodiča u Dubrovniku,
– Troškove organizacije putovanja.

Aranžman Dubrovnik Nova Godina 2019 ne obuhvata:

Fakultativne izlete:
– Degustacija 3 vrste vina u drevnim podrumima manastira Tvrdoš– 1000 dinara;
– Izlet na Korčulu – 25 EUR (povratne karte za trajekt , prevoz, lokalni vodič) ;
– Poseta vinariji Matuško na Pelješcu, uz degustaciju 3 vrste vina i laku zakusku 10 EUR;

– međunarodno zdravstveno putno osiguranje (izdaje se u agenciji) ~1€ po danu po osobi;
– Doplata za jednokrevetnu sobu – isključivo na upit;
– Individualne troškove putnika.

Napomene:
Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
U slučaju rezervacije više od 5 mesta istovremeno, molimo vas da kontaktirate našu poslovnicu kako bi proverili da li ima dovoljno mesta.
Program Dubrovnik Nova Godina rađen je na bazi 45 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.

Uz program Dubrovnik Nova Godina važe Opšti uslovi putovanja ogranizatora putovanja – Boreas Travel DOO, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP 16/2016.

 

Magelan Travel je u svojstvu subagenta.