Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Vila Ionian Mare Agios Ioannis Peristero, Krf

Available Rooms

No Rooms Found
Preporuka za porodice sa decom 3-12 god
Grčka
Krf
10 nights

Apartmani Ionian Mare  nalaze se u mestu Agios Ioannis Peristeron, u blizini čuvenog hotela Marbella, na 17 km južno od aerodroma i glavnog grada Krfa. Apartmani Ionian Mare imaju 4 apartmana i 12 studia. Gostima su na raspolaganju: taverna na plaži, rent-a-car (specijalne uslove pri iznajmljivanju automobila ili skutera), mogućnost korišćenja sefa,igraonica za decu. Apartmane od plaže deli ulica i većina apartmana i studia je sa pogledom na more.
Studio se sastoji od sobe sa dva „single“ ležaja/ francuski ležaj u čijem sastavu je i čajna kuhinja koja ima frižider, rešo sa dve ringle, aspirator, osnovno posuđe za jelo i pripremu hrane, kupatilo sa tuš kabinom, terasu sa garniturom za sedenje, klima uređaj (uz doplatu 5 eur na licu mesta) i GRATIS wi-fi internet.
Apartman se sastoji od dve spavade sobe, u jednoj je bračni krevet, a u drugoj dva „single“ ležaja, izdvojena kuhinja koja ima frižider, rešo sa dve ringle, aspirator, osnovno posuđe za jelo i pripremu hrane, sto i stolice za ručavanje, kupatilo sa tuš kabinom, terasu sa garniturom za sedenje, klima uređaj (uz doplatu 5 eur na licu mesta) i GRATIS wi-fi internet.
U blizini apartmana se nalaze dve prodavnice sa osnovnim prehrambenim proizvodima, suvenirnica, duž plaže su taverne. Na plaži je bar hotela Marbella.

Krf je ostrvo koje grci zovu „Kerkira“ a ime je dobilo po nimfi Kerkiri, kderki rečnog boga Asopa, koju je bog mora Posejdon, oteo i zatočio na ostrvu. Na ostrvu je zasađeno bujno zelenilo i veliki broj raznoraznog drveda, pa ga zovu i „Zeleno ostrvo“. Dugačko je oko 65 km i široko 18 km sa oko 108.000 stanovnika od kojih 40.000 živi u gradu Krfu. Obale Krfa su veoma lepe, sa skrivenim uvalama i peščanim plažama. Tokom I svetskog rata, ostvo je bilo sedište srpske vlade u progonstvu i takozvano ostrvo spasa za srpsku vojsku i civile. Veliki broj spomenika stradanja srpskih vojnika svedoči o tom periodu: ostrvo Vido sa spomen kosturnicom, Srpska kuda – plava grobnica u kojoj su položene kosti 10.000 srpskih vojnika, Srpska kuda u gradu Krfu u kojoj je nekada bio smešten štab srpske Vrhovne komande kao i mnoga druga zdanja.
AGIOS IOANNIS PERISTERON je malo turističko mesto na istočnoj obali ostrva, južno od grada Krfa, udaljeno oko 17 km. Prelepu šljunkovitu plažu okružuje borova šuma koja se kaskadno spušta ka moru. Malo, mirno i opuštajude mesto, idealno je za one koji žele da osete mir tradicionalnog grčkog života.

Policies of Vila Ionian Mare Agios Ioannis Peristero, Krf

Amenities of Vila Ionian Mare Agios Ioannis Peristero, Krf

Guest Reviews (0 reviews)

Vila Ionian Mare Agios Ioannis Peristero, Krf Krf, Grčka

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo