Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Terme Čatež – Hotel Terme 4*

Available Rooms

No Rooms Found
Wellness i spa
4 star
Slovenija
Terme Čatež

Hotel Terme , renoviran tokom 2011 godine, sa svojom brižljivo odabranom ponudom privlačan je za goste koji žele provesti svoje slobodno vreme mirno i opušteno.Hotel Terme je udaljen od svakodnevne vreve, u mirnom delu Terma Čatež. Preporučujemo ga svima, koji žele odmor uz biranuwellness ponudu i u termalnim vodenim užicima hotelskog unutrašnjeg i spoljašnjeg bazena.

Renoviran zdravstveni i centar lepote svojim gostima nudi mogućnost da uživaju u otvorenom i zatvorenom bazenu, podvodnoj masaži termalnom vodom, finskoj sauni, turskom kupatilu, rimsko-irskom kupatilu, fitnes centru, solarijumu i raznim vrstama masaža. Hotel ima svoj bazen. Cena uključuje: kupanje u bazenu hotela „Terme“, korišćenje saune i fitnes centra, ulaz dva puta dnevno na zimsku „Termalnu Rivijeru“, jedan ulaz dnevno u bazenski kompleks hotela „Čatež“ i bogat animacijski program. Standard sobe su klimatizovane, sa SAT TV, mini barom, telefonom i kupatilom sa fenom, sobe u prizemlju su bez balkona. Superior sobe imaju balkon, klimu, SAT TV, mini bar, telefon, internet priključak, bademantile i kupatilo sa fenom.

https://www.terme-catez.si

Detalji

Detalji

Terme Čatež su vodeća destinacija u Sloveniji po sadržajima na vodi, hotelskim i bazenskim kompleksima.Nalaze se izmedju dve reke Save i Krke, u podnožju planine Gorjanci. U samom kompleksu pored hotelskih kapaciteta, nalaze se i Letnja i Zimska Termalna rivijera, restoran, kafeterija, pab, casino, kamp, samoposluga, info centar i ostali sadržaji. U neposrednoj blizini su gradić Brežice i zamak Mokrice, od Ljubljane su udaljene oko 90 kilometara.

Policies of Terme Čatež – Hotel Terme 4*

Amenities of Terme Čatež – Hotel Terme 4*

Guest Reviews (0 reviews)

Terme Čatež, hotel Terme

Terme Čatež – Hotel Terme 4* Terme Čatež, Slovenija

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo