Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Kohyli Bay Agios Ioannis Peristeron, Krf

Available Rooms

No Rooms Found
Preporuka za porodice sa decom 3-12 god
Grčka
Krf
10 nights

SADRŽAJI:

Gostima su na raspolaganju: taverna na plaži, rent-a-car (specijalne uslove pri iznajmljivanju automobila ili skutera), mogućnost korišćenja sefa, igraonica za decu je besplatna. U blizini soba se nalaze dve prodavnice za osnovnim prehrambenim proizvodima, suvenirnica, duž plaže su taverne. Na plaži je bar hotela Marabella. Hotel Marbella svako veče organizuje neka dešavanja.

SMEŠTAJ:

Objekat koji nudi dvokrevetne sobe I kategorije. Ima 10 dvokrevetnih i / ili dvokrevetnih sa pomoćnim ležajem. Sobe od plaže deli ulica. Većina soba je sa pogledom na more.

Sobe sadrže frižider, TV, terasu, kupatilo i klima uređaj (uz doplatu 5 eur na licu mesta) i GRATIS wi-fi internet.

Krf je ostrvo koje grci zovu „Kerkira“ a ime je dobilo po nimfi Kerkiri, kćerki rečnog boga Asopa, koju je bog mora Posejdon oteo i zatočio na ostrvu. Na ostrvu je zasađeno bujno zelenilo i veliki broj raznoraznog drveća, pa ga zovu i „Zeleno ostrvo“. Dugačko je oko 65 km i široko 18 km sa oko 108.000 stanovnika od kojih 40.000 živi u gradu Krfu. Obale Krfa su veoma lepe, sa skrivenim uvalama i peščanim plažama. Tokom I svetskog rata, ostvo je bilo sedište srpske vlade u progonstvu i takozvano ostrvo spasa za srpsku vojsku i civile. Veliki broj spomenika stradanja srpskih vojnika svedoči o tom periodu: ostrvo Vido sa spomen kosturnicom, Srpska kuća – plava grobnica u kojoj su položene kosti 10.000 srpskih vojnika, Srpska kuća u gradu Krfu u kojoj je nekada bio smešten štab srpske Vrhovne komande kao i mnoga druga zdanja. AGIOS IOANNIS PERISTERON je malo turističko mesto na istočnoj obali ostrva, južno od grada Krfa, udaljeno oko 17 km. Prelepu šljunkovitu plažu, okružuje borova šuma koja se kaskadno spušta ka moru. Malo, mirno i opuštajuće mesto, idealno je za one koji žele da osete mir tradicionalnog grčkog života.

Policies of Kohyli Bay Agios Ioannis Peristeron, Krf

Amenities of Kohyli Bay Agios Ioannis Peristeron, Krf

Guest Reviews (0 reviews)

Kohyli Bay Agios Ioannis Peristeron, Krf Krf, Grčka

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo