Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Hotel Thermana Park Laško**** superior

Available Rooms

No Rooms Found
Wellness i spa
4 star
Slovenija
Terme Laško
Zdraviliška Cesta 6, 3270 Laško, Slovenia
15 : 00
12 : 00
2 nights

Hotel Thermana Park Laško 4* (Terme Laško) je jedan od najboljih wellness hotela u Sloveniji. Iz wellness ponude izdvajamo 2200 kvadrata vodenih površina sa temperaturom vode 30-34 C u otvorenim i zatvorenim bazenima. Pod veličanstvenom staklenom kupolom nalazi se bazen sa talasima, tri whirlpool-a, dečje vodeno zabavište, masažni bazen, brza reka i tobogan.

SADRŽAJI I USLUGE :

Jedan od najboljih wellness hotela u Sloveniji, sa odličnim wellness centrom pod kupolom koja se otvara u toku letnjih meseci, sa bazenima, hidromasažerima, toboganima i bazeni za najmladje. Na ušću Rečice i Savinje je masažni bazen u obliku kristala. Sauna centar se sastoji od šest sauna (Laconium, Sanarium, klasična finska i parne sauna). Od masaža hotel nudi ajurveda, tajlandsku, shiatsu, havajsku i klasičnu masažu. Fitnes centar i pilates se preporučuju onima koji žele aktivniji odmor. Na otvorenom su bazen za odrasle, dečji bazen, tobogan i termalni bazen, povezan sa unutrašnjim bazenom. Besplatan bežični internet dostupan je u celom hotelu. Parking je besplatan za sve goste hotela i nije neophodna prethodna rezervacija, garaža u hotelu se posebno doplaćuje. Hotel takođe raspolaže restoranima i kafeima.

SMEŠTAJ :

Sve sobe su klimatizovane sa telefonom, LCD TV-om, sefom i priključkom za internet. Standardne sobe su bez balkona i sa pogledom na ulicu, uz doplatu soba sa balkonom i pogledom na reku. U standard sobama postoji mogućnost dodavanja sofe – troseda gde mogu da spavaju dva deteta do 12 godina

Detalji

Detalji

Terme Laško i grad Laško su jedinstvena turistička destinacija koju preporučujemo za boravak tokom cele godine. Prirodni resursi termalnog centra Laško jesu isotermične vode sa temperaturama od 32-35 C. Pored uživanja u prirodi i wellness sadržajima u Termama Laško imate mogućnost da posetite dva puta nedeljno čuvenu pivaru Laško i to: sredom ( u 15.00) i petkom (u 14.30). Razgledanje traje oko sat vremena, a gosti pored degustacije piva dobijaju i poklon (pivo, čašu i tome sl.). Cena izleta za polaske sredom je 5,00 Eur, a za polaske petkom 6,5 Eur.

Policies of Hotel Thermana Park Laško**** superior

15 : 00
12 : 00

Amenities of Hotel Thermana Park Laško**** superior

  • Bazen

Guest Reviews (0 reviews)

Hotel Thermana Park Laško**** superior Terme Laško, Slovenija

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo