Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Hotel La Carolina 3*

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
3 star
Španija
Kosta Brava

Hotel La Carolina 3*

Lokacija: Nalazi se u mirnijem delu centra Ljoret de Mar-a, urađen u etno stilu. Nalazi se oko 350 metara od gradske plaže.

Usluga: Polupansion (doručak  i večera) – švedski sto.

Smeštaj: Sve sobe su komforne sa TWC-om, TV-om, sefom, terasom i klimom. Sve sobe imaju pogled na bazen.

Sadržaj hotela: U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, igraonica, terasa za sunčanje, bazen, TV sala, stoni tenis i parking.

Doplate: Korišćenje parkinga.

http://www.hotellacarolina.com/en

FAKULTATIVNI IZLETI TOKOM BORAVKA NA KOSTA BRAVI/MARESME:

BARSELONA PANORAMIKA: Celodnevni izlet do Barselone, obilazak grada fascinantne arhitekture Antonia Gaudia: Sagrada Familia, Diagonal, Nacionalna palata, brdo Mon Žuik, luka sa Kolumbovim spomenikom, Rambla, Katalonski trg, Santa Kruz (Eulalia), gotska četvrt. Slobodno vreme. Povratak na Kosta Bravu u večernjim satima.
BARSELONA MAGICA: Polazak iz hotela u 13:30h. Dolazak u Barselonu. Obilazak stadiona „Kamp Nou“ i poseta najvećem Akvarijumu na Sredozemlju. Mogućnost odlaska u Špansko selo. Slobodno vreme. U večernjim časovima odlazak na „Magične fontane”. Specijalni program muzike, svetla i vode. Povratak na Kosta Bravu u kasnim večernjim časovima.
FIGUERAS: Polazak iz hotela u 08:30h. Dolazak u Figueras i poseta muzeja Salvadora Dalija. Muzej je jedinstven u svetu po svojim fascinantnim eksponatima. Povratak na Kosta Bravu u popodnevnim časovima.
FLAMENCO SHOW: Večernji program uz mnoštvo muzike i flamenka kao i uz neograničeno konzumiranje sangrije i šampanjca učiniće Vam nezaboravan doživljaj.
VITEŠKE IGRE: Ukoliko želite da se vratite u srednjovekovnu Španiju gde ćete večerati bez pribora, piti sangriju i gledati borbu vitezova onda je ovaj izlet odličan izbor
KOSTA BRAVA: Obilazak predivnog grada Tossa De Mara i tvrđave iz XIV veka.Obilazak botaničke bašte i vinarije gde se mogu probati i kupiti odlična španska vina.

Policies of Hotel La Carolina 3*

Amenities of Hotel La Carolina 3*

Guest Reviews (0 reviews)

hotel la carolina

Hotel La Carolina 3* Kosta Brava, Španija

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo