Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Hotel & Apartmani Videc 3*

Available Rooms

No Rooms Found
Smeštaj na planini
3 star
Slovenija
Mariborsko Pohorje
Hočko Pohorje 131, 2208 Pohorje
4 nights

Hotel & Apartmani Videc se nalazi na 1050 metara nadmorske visine u hotelsko-apartmanskom naselju Bolfenk na području Bolfenka na Mariborskom Pohorju. Do hotela je moguće doći automobilom ili autobusom iz smera Hoč.

SADRŽAJI I USLUGE :

Hotel Videc*** je pravi planinski hotel sa 28 soba i ukupno 114 ležajeva.

U hotelu se nalazi recepcija s kafićem i manjom prostorijom za druženje, skladište za skije i prostrani restoran gdje se mogu organizovati seminari ili proslave.

Hotel je od Gorskog wellness-centra Bolfenk udaljen samo 30 metara. U njemu se nalazi bazen, whirlpoolovi, dečji bazen, a na drugom spratu nalazi se odličan beauty i spa centar sa svetom sauni (finska, turska, biljna), hladni bazen, ledena jama i whirlpool. Iz odmarališta se pruža prekrasan pogled na pohorske šume.

SMEŠTAJ :

Apartmani Videc : 1/2+2 (30 kvadrata) dnevni boravak sa kuhinjom sa trpezarijom, kaučem na razvlačenje za 2 osobe i 2 kreveta za jednu osobu, telefon, sat tv, internet, kupatilo.

1/6+2 (56 kvadrata), dnevni boravak sa kuhinjom sa trpezarijom, kaučem na razvlačenje za 2 osobe i 2 kreveta (na sprat), sobe s 4 ležaja (2 kreveta na sprat), telefon, SAT TV, internet priključak, 2 kupatila

1/10 + 2 (56 kvadrata), dnevni boravak s kuhinjom sa trpezarijom, kaučem na razvlačenje za 2 osobe i 2 kreveta (2x krevet na sprat) soba sa 6 kreveta (bračni krevet + 2x krevet na kat), telefon, SAT TV, pristup internetu, 2 kupatila.

Detalji

Detalji

Na glavnom grebenu Pohorskih planina nalazi se nekoliko atraktivnih turističkih centara, koji nude mnogobrojne aktivnosti kako leti tako i zimi. Jedan od tih centara je Mariborsko Pohorje, najveći skijaški centar u Sloveniji. Skijaši svih uzrasta i nivoa skijaškog umeća vole Mariborsko Pohorje,kako  zbog  41,5 km skijaških staza ,tako i zbog brojnih drugih mogućnosti. Ovde možete uživati i u jahanju, vožnji bicikla i nordijskom skijanju, a možete se i opustiti u nekim od brojnih welness centara.

Policies of Hotel & Apartmani Videc 3*

Amenities of Hotel & Apartmani Videc 3*

  • Kongresna sala
  • Škola skijanja
  • Telefon
  • TV

Guest Reviews (0 reviews)

Hotel apartmani Videc

Hotel & Apartmani Videc 3* Mariborsko Pohorje, Slovenija

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo