Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Hotel Alpina 3*

Available Rooms

No Rooms Found
Smeštaj na planini
3 star
Slovenija
Kranjska Gora
Vitranska ulica 12, 4280, Kranjska Gora
15 : 00 h
11 : 00 h
4 nights

Hotel Alpina 3* je izgrađen u alpskom stilu i smešten je na skijalištu uz samu stazu. Hotel ima najbolji položaj u centru. Omiljen je porodicama sa malom decom. Pored odličnog smeštaja, ishrane i izvanrednih sauna u okviru sauna centra “Varidis”, hotel nudi i mogućnost koriščenja drugih bazeniskih i wellness sadržaja u ostalim hotelima na Kranjskog Gori, i to u hotelima: hotelu Špik 3*, hotelu Kompas 3* i Ramada Resort 4* (ex Larix).

SADRŽAJI I USLUGE :

U hotelu postoji restoran sa dijetetskom i vegetarijanskom ishranom, koktel bar, pub, salon, kutak za dečiju animaciju, TV sala. Dodatni sadržaji: stoni tenis, salon za video igre, saunu, solarijum i masaža. Sauna centar „Varidis“ gostima hotela Alpina 3* pruža mogućnost uživanja u turskoj, fnskoj i biljnoj sauni. Toplo se preporučuje i kupka – u kojoj se možete opustiti pomoću mirisa alpskoga bilja, kamilice i bor.

SMEŠTAJ :

Hotel ima 99 klasičnih i 6 porodičnih soba. Svaka soba ima telefon, televizor i kupatilo sa fenom. Standard soba: do 20 kvadrata, pogled na brdo, francuski ležaj 1,80 x 2,00 sa jednim ili dva pomoćna ležaja 0,90 x 2,00. Superior soba: do 25 kvadrata, pogled na skijalište, mogućnost dodavanja jednog pomoćnog ležaja.

Detalji

Detalji

Kranjska Gora se nalazi u severozapadnom delu Slovenije u blizini austrijske i italijanske granice, dok se na jugu naslanja na Nacionalni park Triglav. Od Ljubljane je udaljena oko 80 kilometara.Ski staze su na 810-1623 metara nadmorske visine sa 30 kilometara skijaških staza i 40 kilometara staza za nordijsko skijanje. Veličanstveni vrhovi Julijskih Alpa i šume koje se prostiru planinskim obroncima privlače skijaše, alpiniste i bicikliste iz cele Evrope. Staze su prilagođene kako neiskusnim, tako i visoko iskusnim skijašima.

Policies of Hotel Alpina 3*

15 : 00 h
11 : 00 h

Amenities of Hotel Alpina 3*

  • Bilijar
  • Doručak na bazi švedskog stola
  • Telefon
  • TV

Guest Reviews (0 reviews)

Hotel Alpina 3* Kranjska Gora, Slovenija

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo