Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Danubia Park 3 *

Available Rooms

Smeštaj na jezeru
3 star
Srbija i region
Kladovo

Na obali Srebrnog jezera, jednog od najlepših jezera u Srbiji, na samo 75 minuta vožnje od Beograda nalazi se garni hotel Danubia Park. U jedinstvenom okruženju poznatom po turizmu, ribolovu i brojnim prirodnim, istorijskim i kulturnim znamenitostima, hotel će vam svojom ponudom pružiti relaksirajući i inspiritivan boravak. Hotel Danubia Park je deo Silver Lake Resort-a.

SADRŽAJI I USLUGE :

Gostima garni hotela Danubia Park na raspolaganju su : usluge recepcije 24h, sobe za osobe sa posebnim potrebama, rampa za prilaz osoba sa posebnim potrebama, usluge spa i fitness centra, korišćenje Aqua Club-a, podrška u organizovanju izleta, baby oprema (krevetac, stolica za hranjenje, sedište za bicikl), soba za igru, usluge pranja i peglanja veša, iznajmljivanje bicikla, mini golf. Hotel ima parking koji je besplatan za goste.

U okviru Tennis Club-a gostima Silver Lake Resort-a na raspolaganju su četiri teniska terena sa šljakom. Tereni su osvetljeni reflektorima što omogućava igranje i u večernjim terminima, a ukoliko niste poneli opremu, postoji mogućnost rentiranja reketa i loptica. Pored terena nalazi se kafe bar, kao i svlačionice sa kupatilima.Za one željne aktivnog odmora i sportskih aktivnosti na otvorenom, biciklistička i jogging staza duž Dunava pravi je izazov. Okružena zelenilom i dužine 2,7 km, počinje od marine na Srebrnom jezeru i završava se u Velikom Gradištu. Sve informacije u vezi rentiranja bicikla i dodatne opreme možete dobiti na recepciji hotela

Na šetalištu kraj Srebrnog jezera a u blizini restorana Sidro, nalazi se kutak za najmlađe posetioce Resorta. Sa ljuljaškama, klackalicama i toboganima, ovaj uređen i organizovan prostor na otvorenom je pravo mesto za zabavu i druženje mališana.

Bogatu ponudu garni hotela Danubia Park čini i savremeno opremljeni fitness i spa centar.

Kreiran po meri svakog gosta, fitness centar se prostire na oko 300 m2. Smešten u prijatnom ambijentu i sa obiljem dnevnog svetla, u centru svoje mesto mogu da nađu svi kojima su fizička aktivnost i zdrave navike deo životnog stila, kako onima koji se sportom bave rekreativno, tako i profesionalno. Osim što je opremljen svim najsavremenijim spravama za vaš trening, ovaj prostor raspolaže komfornim kabinama za presvlacenje, tusevima i kasetama za odlaganje ličnih stvari.

Za potpuni balans tela rezervisana je spa zona – sauna, deo sa tropskom kišom kao i razne vrste masaža.

Za poslovni sastanak, seminar, biznis prezentaciju ili team building na raspolaganju  je najmodernija konferencijska sala.

SMEŠTAJ :

Standardne dvokrevetne sobe su kvadrature 22m2 (terasa 4 m2), dva odvojena ležaja sa mogućnošću spajanja u francuski ležaj, LCD sa kablovski kanalima, mini bar, telefon, fen,sef, Wi-fi konekcija.

Pored standardnih dvokrevetnih hotel ima i superior dvokrevetne sobe,porodične tipa A i tipa B, kao i apartmane junior i executive.

 

Policies of Danubia Park 3 *

Amenities of Danubia Park 3 *

 • Doručak na bazi švedskog stola
 • Fitnes sala
 • Parking
 • Spa centar
 • Telefon
 • TV

Guest Reviews (0 reviews)

Danubia Park 3 * Kladovo, Srbija i region

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo