Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Apartmani Sarbunal

Available Rooms

No Rooms Found
Apartmani
3 star
Hrvatska
Brač
Hrvatskih domobrana 39 ,Bol, Otok Brac

Apartmani Sarbunal nalaze se na najlepšem mestu u Dalmaciji, na ostrvu Braču, u Bolu.

Brač pripada najsunčanijem jadranskom području s oko 2700 sunčanih sati godišnje, negdje između Splita i Hvara. Prosječna zimska temperatura je 9 °C, a ljetna 25 °C. Prosječna temperatura mora je ljeti 24 °C, a zimi 14°C. Budući da na otoku nema većeg naselja ili teške industrije, zagađenja gotovo da i nema. Najpoznatije turističko mjesto je svakako Bol sa svjetski poznatom plažom Zlatni rat.U Bolu će Vas očarati uske kale, kamene kuće, balkoni u zagrljaju bugenvilije, zvonici, vinova loza, maslinici, smokve i šipci u dvorima. A sve to obavijeno kristalno čistim morem, opijeno suncem te mirisom borova i lavande.

Savremeno opremljeni apartmani kategorizovani sa tri zvjezdice mogu Vam pružiti potpun i kvalitetan odmor. Svi apartmani su novi , opremljeni klima uređajima, internetom, TV SAT, balkonom sa pogledom na more. Gostima je na raspolaganju veliki roštilj pored kog se nalazi uređeni vrt koji je izvrsno mesto za odmor i  druženje. Budući da se apartmani nalaze 15 minuta hoda od plaže Zlatni rat i  5 minuta od centra, na raspolaganju su Vam raznoliki sadržaji kojima možete upotpuniti svoj odmor.

Gostima su na raspolaganju tri apartmana kapaciteta 4+2 , 2+1, 2+0.

http://www.bol-apartments-sarbunal.com/

Detalji

Detalji

Brač je ostrvu u Hrvatskoj u Jadranskom moru nasuprot grada Splita. Sa površinom od 396 km2 najveći je srednjodalmatinsko ostrvo.

Policies of Apartmani Sarbunal

Amenities of Apartmani Sarbunal

Guest Reviews (0 reviews)

brac-bol Sarbunal

Apartmani Sarbunal Brač, Hrvatska

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo