Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Grand Hotel Glorius Mako 4*

Available Rooms

No Rooms Found
Smeštaj u banji
4 star
Mađarska
Banja Mako

Hotel Glorius Vas poziva u jedan poseban svet. Dizajneri i građevinski radnici ovog impozantnog istorijskog objekta bili su inspirisani stilom art deco, koji je karakterističan za ’20-e i ’30-e godine 20. veka.

Atmosfera prošlosti sa modernom minimalizacijom i usluge u hotelu garantuju gostima nezaboravan odmor i zabavu.

U restoranu hotela, kao i na elegantnoj terasi možete uživati u specijalitetima šefa hotela, pijuckajući vino iz velikog asortimana.

Iz saune pruža Vam se prilika da posmatrate impozantan objekat Hagymatikum.

Fitness soba, tajlandska masaža u hotelu ili druge usluge banje Hagymatikum obezbeđuju gostima psihičko i fizičko osveženje.

U hotelu Glorius istovremeno je prisutna elegancija i domaćinska atmosfera.

Standard sobe našeg hotela smeštene su na najvišem, 3. spratu. Neophodan dodatak svake sobe su elegancija, komfor i moderan dizajn na svakom spratu. Po potrebi moguće je postaviti još jedan ili dva kreveta, ili krevetac za bebe. Sobe sa bračnim krevetom kao i twin sobe raspolažu sa tuš kabinom. U cenu ovih soba uključeno je korišćenje wellness centra i fitness sale kao i parkiralište.
Superior dvokrevetna soba
Harmonija ekskluzivnog enterijera sa funkcionalnom i modernom opremom je zaštitni znak Našeg hotela. Sve su sobe površine između 20 i 23m2, u kojima su zasebno kupatilo sa tuš kabinom. Većina soba opremljena je prostranim bračnim krevetima, dok u 13 soba ima kreveta koji se mogu spojiti po potrebi. Sobe su tihe, a poseban ukras predstavlja pogled na prelepu zgradu Hagymatikum ili na krošnje drveća na ulici ili dvorište hotela. Tri sobe raspolažu sa prostranim balkonima. U cenu ovih soba uključeno je korišćenje wellness centra i fitness sale kao i parkiralište.
Deluxe ugaona soba
Deluxe sobe hotela Glorius zahvaljujući posebnom internom dizajnu pružaju jedinstven doživljaj. Na prvom i drugom spratu, kroz tri prozora, sa izuzetnim pogledom sunčevi zraci nežno pokrivaju svetlošću zakrivljene zidove ugaonih soba. U sobama je kupatilo sa tuš kabinom. Njihov jedinstven enterijer u harmoniji je sa enterijerom čitavog hotela, a objedinjuje luksuz sa praktičnim i modernim elementima. U cenu ovih soba uključeno je korišćenje wellness centra i fitness sale kao i parkiralište.

Banja očekuje goste ne samo sa lekovitom termalnom vodom već i sa mnoštvom interesantnih bazena unutra i spolja kao i pratećim programom za potpuni užitak gostiju.
Zahvaljujući tesnoj saradnji lekovite banje i Hotela Glorius gostima hotela omogućeno je da slobodno posećuju banju, odnosno određeni paketi usluga su isključivo za njih osmišljeni.

Za ostale informacije molimo Vas da Nas kontaktirate na e-mail adresu info@glorius.hu, ili lično kod personala na recepciji hotela.

MAKO

Mako je miran, prijatan grad koji istovremeno može biti i uzbudljiv. Tu je npr. šetalište u krošnji drveća, park avanture odnosno obala Moriša, koja pruža uzbudljive doživljaje.

Grad ima bogatu istoriju koja su sačuvala remek dela građevinarstva. Hotel Glorius je remek delo prošlosti i ponos grada.

Početkom 1860-ih godina Mako se brzo razvijao, bio je bogat grad, stanovnici su se bavili pretežno trgovinom. Na to nas podsećaju mnogi objekti u gradu.

Naravno, život se mnogo promenio u Makou, ali lepota i osnovne vrednosti, koje želimo da prenosimo sa našim uslugama u hotelu, ostale su nepromenjene.

Smatramo da je najbolje što se moglo desiti sa ovim impozantnim objektom jeste da se obnovi kao hotel Glorius.

Jedinstven užitak pružiće Vam mogućnost da upoznate živi svet iz blizine šetajući se kroz krošnju drveća. Šetnjom stazom, korišćenjem odmorišta smeštenim u vazduhu, može se osmotriti bogat lokalni živi svet i nesvakidašnja panorama okoline.

Kako se približavamo vrhovima krošnji, menja se i živi svet koji nas okružuje, drugačija stvorenja, drugačije ptice. Čak i ista drveća drugačije deluju sa visine, drugačiji je pogled kada posmatrate rasprostranjeno suncem ozareno granje, nego sa tla uz stablo gledajući na gore. Šetalište započinje mostićem koji vodi do terase a nastavlja se kroz krošnju drveća sve do visećeg mosta kao u džungli do izvidnice. Nakon izvidnice hrabri posetioci mogu da se spuste na tlo kroz cevasti tobogan.

Ako smo Vas zainteresovali sa nekim odgore pomenutih programa molimo Vas da Nas kontaktirate na e-mail adresu info@glorius.hu,ili lično kod personala na recepciji hotela.

Zainteresovani šetalište mogu posetiti u periodu od aprila do oktobra, radnim danima od 14:00 a vikendom od 10:00 časova

Park Avanture Moriš

Park Avanture Moriš zajedno sa plažom smešteni su na lokaciji rekreacionog centra.
2011 završena je staza avanture te rekonstruisana plaža sa modernom infrastrukturom (svlačionice, tuš kabine, bife). Posebnost parka avanture je canopy staza (žičara), jedinstvena za teritoriju Mađarske pošto povezuje dve obale reke.

Rado posećivan park avanture od strane dece i odraslih, sa raznim težinskim elementima pričvršćen je na drveće u plavom području. U slučajevima kada reka Moriš plavi elementi se mogu ukloniti, a pošto se reka povuče iste mogu vratiti na mesto. Stazu za decu čine 19 elemenata blizu tla, a stazu za odrasle čine 25 elemenata na visini od 3-4 metara od tla. Atrakcija parka je canopy staza (žičara) duga 159 metara.

Ako smo Vas zainteresovali sa nekim odgore pomenutih programa molimo Vas da Nas kontaktirate na e-mail adresu info@glorius.hu, ili lično kod personala na recepciji hotela.

Zainteresovani park avanture mogu posetiti u periodu od aprila do oktobra, radnim danima od 14:00 a vikendom od 10:00 časova.

Policies of Grand Hotel Glorius Mako 4*

Amenities of Grand Hotel Glorius Mako 4*

  • Bazen
  • Doručak na bazi švedskog stola
  • Fitnes sala
  • Frižider u sobi
  • Internet
  • Klima uređaj
  • Klub za decu
  • Kongresna sala
  • Parking
  • Pogodno za porodice za decom
  • Spa centar
  • Telefon
  • Terasa sa garniturom za sedenje
  • TV

Guest Reviews (0 reviews)

glorius mako banja

Grand Hotel Glorius Mako 4* Banja Mako, Mađarska

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo