Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Pantheon Hall 2* Mesonghi, Krf

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
2 star
Grčka
Krf
10 nights

Hotel Pantheon Hall **  se nalazi na ostrvu  Krf, u mestu Mesongi , 20km južno od aerodroma i grada Krfa. Hotel se nalazi na 50m od plaže, u blizini brojnih taverni, prodavnica i barova, i kao takav je pogodan za boravak svih generacija.

SADRŽAJI:Hotel ima sopstveni bazen sa ležaljkama i suncobranima, koji se nalazi u okruženju lepe bašte, lift, animacijski program, igralište za malu decu, krovnu terasu za sunčanje. Hotel poseduje i dva bara oko bazena (All Inclusive bar, Oasis Show bar). Gosti hotela imaju i besplatan internet (na javnim površinama). Hotel raspolaže sopstvenim parkingom, a na recepciji gosti mogu pronadi i dodatne usluge koje su im potrebne, kao što su menjačnica, upotreba sefa, usluge rent a car-a, razni lokalni izleti. Gosti iz Evrope su hotel ocenili sa 3*** zbog dobre usluge, servisa i samog objekta.

SMEŠTAJ:

Hotel raspolaže sa 32 sobe od kojih je 3 family room (kreveti na sprat), a 7 dvokrevetnih soba ima mogudnost da se doda pomodni ležaj. Sve sobe imaju A/C, TV, mini frižider, kupatilo i terasu. Nekoliko soba na drugom spratu ima pogled na more.

Usluga je na bazi polupansiona, punog pansiona i all inclusive koncepta, po izboru.

ALL INCLUSIVE  podrazumeva:  Doručak, ručak, popodneva kafa, užina, sladoled , večera, alkoholna pića, točeno pivo, bezalkoholno pide, čaj i kafa od 10 – 22 h, Wi Fi u svim sobama i na javnim površinama , Internet kutak (potpuno opremljen sa kancelarijskom opremom),  TV  Mini frižider,  Igralište za decu,  Krevetac za bebu, Ležaljke pored bazena,  Parking

09.06. – 19.06.2019 – 10 NOCENJA SA DORUCKOM + BUS PREVOZ + POVRATNA KARTA ZA TRAJEKT

195 EUR PO OSOBI

AUTOBUSKI PREVOZ:

  • Postoji mogućnost kupovine samo autobuske karte uz obaveznu doplatu povratne trajekt karte u iznosu od 15 eur (cena je promenljiva i zavisi od cenovnika brodske kompanije)

SOPSTVENI PREVOZ:

  • U slučaju sopstvenog prevoza, cena paket aranžmana se umanjuje za 30 eur po plativoj osobi.
  • Termini označeni * nemaju umanjenje za sopstveni prevoz
  • Vaučer se preuzima u agenciji 7 dana pre polaska na put

Putnici koji koriste samo usluge prevoza:

Cena autobuskog prevoza Odrasla osoba Dete 0-12 godina
Povratna karta 70 EUR 60 EUR
Jedan pravac 50 EUR 40 EUR

Krf je ostrvo koje grci zovu „Kerkira“ a ime je dobilo po nimfi Kerkiri, kderki rečnog boga Asopa, koju je bog mora Posejdon, oteo i zatočio na ostrvu. Na ostrvu je zasađeno bujno zelenilo i veliki broj raznoraznog drveda, pa ga zovu i „Zeleno ostrvo“. Dugačko je oko 65 km i široko 18 km sa oko 108.000 stanovnika od kojih 40.000 živi u gradu Krfu. Obale Krfa su veoma lepe, sa skrivenim uvalama i peščanim plažama. Tokom I svetskog rata, ostvo je bilo sedište srpske vlade u progonstvu i takozvano ostrvo spasa za srpsku vojsku i civile. Veliki broj spomenika stradanja srpskih vojnika svedoči o tom periodu: ostrvo Vido sa spomen kosturnicom, Srpska kuda – plava grobnica u kojoj su položene kosti 10.000 srpskih vojnika, Srpska kuda u gradu Krfu u kojoj je nekada bio smešten štab srpske Vrhovne komande kao i mnoga druga zdanja. MESONGI se nalazi na 20 km južno od grada Krfa. Idealno je mesto za one koji traže potpuno miran odmor, kao i za porodice sa malom decom. Gradska plaža u Mesongiju je šljunkovita i izdvojena je od glavnog puta što joj daje veliku prednost.

Policies of Pantheon Hall 2* Mesonghi, Krf

Amenities of Pantheon Hall 2* Mesonghi, Krf

  • Bazen
  • Klub za decu
  • Parking
  • Pogodno za porodice za decom
  • TV

Guest Reviews (0 reviews)

Pantheon Hall 2* Mesonghi, Krf Krf, Grčka

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo