Magelan turistička agencija Novi SadMagelan turistička agencija Novi Sad
Forgot password?

Krstarenje Đerdapskom klisurom – 1 dan

 • đerdap
 • đerdap

Zaplovite najlepšom i najvećom klisurom u Evropi! Otkrijte svu moć Dunava koji na Đerdapu ima svoju najužu i najdublju tačku na svom celom toku. Pogledajmo Trajanovu tablu i Decibela, posetimo Lepenski vir (od 9.500 g.p.e).

Ovaj izlet je najprodavaniji izlet u Srbiji tokom 2016., 2017. i 2018. godine!

OPIS TURE I AKTIVNOSTI:

Polazak autobusom u 06:30 iz Novog Sada sa parkinga ispred hotela Sajam (kod nekadašnjeg restorana Zlatna medalja), a u 08:00 iz Beograda. Putnici koji kreću iz Beograda naknadno će biti obavešteni o tačnom mestu polaska.

Kratku pauzu napravićemo kod Golubačke tvrđave za fotografisanje (ukoliko nam uslovi dozvole) i nastavak putovanja ka Donjem Milanovcu i Đerdapu. Ukrcavanje na brod i krstarenje Đerdapom u trajanju od oko 1,5 sat kroz Mali i Veliki kazan, a idući tim putem videćemo brojne signalne kućice, Hajdučku vodenicu, Decibelovu glavu na rumunskoj strani i Trajanovu tablu na našoj strani. Ova tabla je sa carskog druma iz rimskog perioda i moguće je videti samo sa vode.

Po završetku krstarenja, transfer do Kapetan Mišinog Brega na ručak sa odličnim vlaškim specijalitetima. Na ovom, prema rečima stranih turista koji posećuju Srbiju u organizaciji Magelana, najlepšem vidikovcu u Srbiji, uživamo u pogledu na Dunav i posebnoj atmosferi ovog prostora.

Nakon toga kreće se ka Lepenskom viru gde će se obići najznačajnije nalazište iz doba neolita (staro 9,5 000 godina).

Povratak za Beograd i dolazak oko 21:00, u Novi Sad oko 22:30.

CENA ARANŽMANA: 4990 RSD

PENZIONERI: 4790 RSD

DECA: 4400 RSD

POLAZAK: Beograd, Novi Sad

USLOVI BESPLATNOG OTKAZIVANJA:

Promotivna cena važi isključivo za uplate do 10 dana pre polaska na putovanje. Otkazivanje bez penala moguće do 5 dana pre polaska.

JEZICI VODIČA: srpski i engleski

PREVOZ :

Prevoz autobusima – mini busevima ili mini venom (u zavisnosti od broja prijavljenih).

AKTIVNOSTI:

 • krstarenje Đerdapom
 • uživanje u pogledu sa najlepšeg vidikovca na Dunavu
 • poseta Lepenskom viru

UKLJUČENO U CENU:

 • Prevoz turističkim autobusom ili mini busom (u zavisnosti od broja prijavljenih putnika)
 • Usluge licenciranog turističkog vodiča tokom trajanje ture
 • Krstarenje Đerdapom
 • Ručak na Kapetan Mišinom Bregu sa tradicionalnim vlaškim specijalitetima
 • Troškovi organizacije putovanja

NIJE UKLJUČENO U CENU:

 • Ulaznica za Lepenski vir (400 din)
 • Ulaznica u tvrđavu Golubac (200 din)
 • Ostale troškove koji nisu uključeni u program

NAPOMENA:

Link za rezervisanje će Vas odvesti na online rezervisanje preko sajta SerbianAdventures.com. Promotivna cena važi isključivo za uplate do 10 dana pre polaska na putovanje. Minimum za realizaciju programa po promotivnoj ceni je 25 osoba. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 3 dana pre početka putovanja. U slučaju otkaza od strane putnika, primenjuju se otkazne uzanse YUTA. Odobravamo 1 besplatno mesto na 10 prijavljenih putnika. Ovaj program je moguće realizovati i na upit, van postavljenih termina. Dodatni popust odobravamo za polaske radnim danima od ponedeljka do četvrtka.

PLAĆANJE:

Doplata za polazak iz Novog Sada 850 dinara, a minimum za polazak iz NS je 10 putnika. Cena za decu 4400 din u pratnji jedne osobe, 4200 ako je u pratnji dve odrasle osobe. A ako je dvoje dece i dve odrasle osobe cena po detetu je 4200. Deca imaju mesto u mini busu ili autobusu i dečiji meni.

Ostali najpopularniji izleti