Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Izleti po Srbiji za porodice sa decom

Izleti po Srbiji za porodice sa decom

Izleti po Srbiji za porodice sa decom

Srbija je zemlja sa predelima „divlje“ lepote, brojnim kulturno istorijskim spomenicima koji svedoče o burnoj prošlosti ovih krajeva, termalnim izvorima, gradovima u kojima se oslikavaju tragovi različitih umetničkih uticaja, seoskim predelima neodoljivog šarma… Mogli bismo nabrajati još veoma mnogo, ali da se zaustavimo ovde. Sve u svemu, na relativno malom geografskom prostoru, putnici će pronaći lepote koje prijaju oku, ali i one koje više leže čovekovoj duši.

Agencija Magelan Travel posebnu pažnju poklanja kreiranju jednodnevnih, dvodnevnih i trodnevnih izleta u Srbiji, sa ciljem da lepote ove male, balkanske zemlje približi ne samo stranim, već i domaćim turistima. Magelanovi izleti pogodni su i za one roditelje koji žele da od detinjstva svoju decu uče radostima putovanja, avanturama i novim iskustvima. Magelan je kreirao nekoliko programa za koje mislimo da bi posebno mogli biti pogodni za porodice sa decom. Spremni smo i da dopunjujemo ili menjamo našu ponudu. Zato su sve vaše sugestije dobrodošle. Ukoliko želite da svojoj deci pokažete svet koji ih okružuje i omogućite sticanje neprocenjivog životnog iskustva, da doživite porodičnu avanturu i napunite albume slikama prelepih predela, na pravom ste mestu.

  1. Romantični sever – dvorac Fantast, Palić, Subotica, Kelebija     (Dok ostali budu na degustaciji vina u vinariji Zvonko Bogdan, porodice sa decom imaju mogućnost da posete Zoo vrt na Paliću. Verujemo da će i obilazak ergele Kelebija takođe biti zanimljivo najmlađima. Polazak iz Beograda i Novog Sada).
  2. Fruška gora, Sirmijum, specijalni rezervat prirode Zasavica (polazak samo iz Novog Sada)
  3. Sremski Karlovci, manastiri Fruške gore i krstarenje Dunavom i Tisom (polazak samo iz Novog Sada)
  4. Stopama Zmaja i Drakule    (Polazak samo iz Beograda)
  5. Poseta prirodnjačkom centru u Svilajncu      (Polazak samo iz Beograda)  Za sada prvi polazak predviđen je za 27.05.

Klikom na linkove ovih tura odvešćemo vas na sajt SerbianAdventures.com preko kojeg je moguće videti predviđene datume realizacije i izvrišiti online rezervaciju izleta.

Za porodice sa nešto većom decom preporučujemo i ostale naše programe.