Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Vinske ture iznenadjenja

15% Discount

Vinski izleti iznenađenja namenjeni su onima koji su odlučili da nauče nešto više o ovom božanskom piću. Obilazićemo vinarije koje se nalaze u krugu od stotinak km od Beograda i Novog Sada.

Na vinske avanture krećemo dobro raspoloženi već u 9 h. Putovanje do prve vinarije upotpunjujemo brojnim pričama i mitovima o vinu, istorijskim činjenicama ali i legendama iz naše i svetske istorije. Po dolasku na prvo odredište, upoznavanje sa domaćinom vinarije, predstavljanje podruma i vina iz njihove vinarije. Ovde obično dobijamo i prve lekcije o tome kako se pije vino, kako se drži čaša, kako prepoznati kvalitetno vino…

Nastavljamo naše putovanje uz obilazak još po nekog značajnoj lokaliteta u kraju u kojem se nalazimo i još jedne vinarije. Posle dobrog vina stomak traži i dobru hranu, pa ćemo praviti pauzu za ručak koji može biti i u samoj vinariji ili u nekom drugom lepom i interesantnom ambijentu. To može biti i etno kuća ili dobar restoran sa tradicionalnim specijalitetima tog kraja. Posle pauze, nastavljamo do još jedne vinarije gde ćemo utvrditi znanje i prepustiti se uživanjima u mirisima i ukusima kvalitetnog vina. Oko 17 h, veseli i razdragani uz pesmu ili bez nje, krećemo ka našem mestu polaska. Ako nam se na putu nalazi još nešto što ne smemo propustiti, svakalo ćemo se zaustaviti kako bismo dodali još jednu fotografiju u naš dnevnik pamćenja. Povratak u Beograd je najkasnije do 19 h, odnosno 20 h za Novi Sad.

Redovna cena aranžmana: 3100 din

Promotivna cena aranžmana: 2390 din*

Uključeno u cenu

  • Prevoz modernim, turističkim autobusom sa audio video opremom i klimom
  • Degustacija vina u tri vinarije, degustacija 3-4 vrste vina
  • Pratnja licenciranog turističkog vodiča sa iskustvom u vinskom turizmu
  • Troškovi organizacije putovanja

Nije uključeno u cenu

  • Ručak (500-800 din, bliže informacije u agenciji, mesec dana pre puta)
  • Drugi individualni troškovi
  • Ulaznice za neke lokelitete (bliže informacije mesec dana pre puta)

Napomena

Link za rezevisanje će Vas odvesti na online rezervisanje preko sajta SerbianAdventures.com. U napomeni obavezno upišite promotivni kod 15%FEB! Minimum za realizaciju programa po promotivnoj ceni je 25 osoba. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 3 dana pre početka putovanja. U slučaju otkaza od strane putnika, primenjuju se otkazne uzanse YUTA.

Plaćanje

Putovanje se može platiti u više rata. Do polaska je potrebno isplatiti 50% a ostatak na čekove u ratama po dogovoru.