Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Team building na salašarski način 3 dana/2 noćenja

 Sigurni smo da ste svi posetili jedan od naših salaša, uživali u prelepom ambijentu i kulinarskim specijalitetima. Mi Vas sada pozivamo da se pridružite našem programu na sasvim drugi način, otkrijete svoj takmičarski duh i upustite se u avanturu na selu!

Dan 1.

Polazak na seosku avanturu oko 10:00. Smeštaj će biti organizovan na Salašu 137 ukoliko grupa bude brojala manje učesnika, ukoliko bude veća grupa, smeštaj će biti organizovan u Novom Sadu u hotelu sa 3 ili 4* u centru grada. Na samom početku programa, na putu za Novi Sad, obići ćemo manastir Krušedol, jedan od najznačajnijih manastira na Fruškoj gori. Izgrađen u prvoj polovini XVI veka čuva mnoge tajne srpske istorije, kao i vrednu riznicu koju ćemo imati prilike da posetimo. Put nastavljamo dalje ka Sremskim Karlovcima, malom baroknom gradu na Dunavu. Obilazak znamenitosti grada, koju ćemo na kraju šetnje zaliti sa dobrom čašom vina u vinskom podrumu. U kasnim popodnevnim satima, stižemo u Novi Sad ili Salaš 137 (u zavisnosti gde će grupa biti smeštena), obilazak Novog Sada. Smeštaj u hotel. Večera u tradicionalnom restoranu. Noćenje.

Dan 2.

Nakon doručka, započećemo takmičarski dan. Podelićemo se u nekoliko grupa i oprobati u gađanju lukom i strelom, odbojci, malom fudbalu. Svaka grupa će se smenjivati u svakom sportu i imati svog predstavnika. Biće to prava borba. Tokom takmičenja, imaćemo pravu salašarsku zakusku uz dobra vina i rakije, koje će nas okrepiti. Na kraju takmičarskog dana, odabraćemo pobednika kojima sledi diploma. Večera će biti priređena u restoranu na salašu uz muziku tamburaša. Noćenje.

Dan 3.

Kako nijedna prigoda ne može da prođe bez hrane, tako ćemo i za poslednji dan druženja organizovati takmičenje u spremanju hrane, koja će kasnije biti servirana za ručak. Izbor jela ostaje na takmičarima samim. Prigodan ručak uz muziku za kraj druženja.

Kraj programa. 

Cena na upit. 

Program obuhvata:

  • Transfer prema programu (veličina autobusa zavisi od veličine grupe)
  • Pratnju licenciranog turističkog vodiča tokom trajanja programa
  • Smeštaj u hotelu 3/4* u Novom Sadu ili na Salašu 137 na bazi noćenja sa doručkom (u zavisnosti od veličine grupe)
  • Obilazak manastira Krušedol i degustacija vina u Sremskim Karlovcima
  • Večera u gradu 1. dan, večera i zakuska na salašu 2. dan
  • Sportske aktivnosti 2. dan
  • Kulinarska radionica 3. dan

Program ne obuhvata:

  • Pića tokom obroka
  • Individualni troškovi

Napomena: Aktivnosti koje bi bile planirane u okviru programa zavise od želja klijenata. U skladu sa tim i cena bi bila tako koncipirana. Program je moguće promeniti u skladu sa Vašim željama.