Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Sunčana Zapadna Srbija

team building zapadna srbija jednodnevni izlet

Ovaj program smo kreirali po zahtevu jedne advokatske kancelarije iz Novog Sada koja nam već nekoliko godina unazad poverava organizaciju izleta za svoj kolektiv. Njihova želja je da svakim izletom bliže upoznaju neki deo Srbije, nauče nešto o istoriji i uživaju u prirodi i gastronomskim specijalitetima tog kraja. Za 2023. su tražili da ukombinujemo Tršić, manastir Kaonu, a od obroka i doručak („negde“) kao i ručak u Sunčanoj reci. Program se naravno može i drugačije napraviti, sve prema zahtevu grupe. Ako biste i vi da izlet iz vaše firme prepoustite profesionalcima, nemojte se ustručavati da nas kontaktirate. Upit možete poslati popunjavajući ovaj form.

Iskoristite dan za pravi hedonizam i uživajte u zapadnom delu sunčane Srbije. Upijajte njene prirodne lepote, naučite ponešto o njenom kulturnom blagu i uživajte u njenim tradicionalnim specijalitetima.

Opis ture

Polazak iz Novog Sada u ranim jutarnjim satima sa mesta po dogovoru. Pre nego što stignete na vaše prvo odredište napravićemo lagani predah za doručak u restoranu Kneževa večera. Pored vrhunske domaće kuhinje garantujemo vam uživanje u prelepom ambijentu, idealnom za odmor i relaksaciju.

Nadomak restorana nalazi se raj na zemlji, manastir Kaona. Priča o istoriji nastanka manastira je vezana za nekoliko legendi,a najčešće se može čuti priča da je manastir podigla sestra Miloša Obilića. Smatra se da je prva crkva podignuta u drugoj polovini 11. veka i da je nekoliko puta rušena i obnavljana. Današnja glavna manastirska crkva posvećena je Svetom Arhangelu Mihailu i zbog svoje živopisne okoline sa jezercetom predstavlja pravi “Raj na zemlji”.

Dalje nastavljamo put ka Tršiću, rodnom mestu Vuka Stefanovića Karadžića. U društvu vodiča, sledi obilazak Etno parka Tršić, u sklopu kog se nalazi 35 objekata   imaćemo priliku da prošetamo pešačkom stazom do Vukovog imanje, kog čine Vukova spomen kuća sa dva vajata, kačarom, čardakom i ambarom. Ovde se održava Vukov sabor, najstarija i najznačajnija kulturna manifestacija u Srbiji. Ceo kompleks predstavlja svojevrstan muzej na otvorenom koji je pod zažtitom države.

Nastavljamo naše putovanje i spuštao se do reke Drine i etno sela Sunčana reka. Mesto koje je sinonim za odmor, opuštanje i rekreaciju. Smeštena na obali Drine pruža mnogobrojne opcije za uživanje u savršenom odmoru. Po dolasku, sledi šetnja kroz naselje Robert De Niro, obilazak Šotrine plaže, „Seoceta k’o nekad“ kao I mnoge druge atrakcije. Po završetku obilaska odlazimo na ručak. Ambijent restorana “Kafana pod vrbom”, ukusna hrana i prelepa priroda ovog kraja ostaviće Vas bez daha. Slobodno vreme.

Za sam kraj našeg izleta posetićemo i prošetati ulicama Loznice, gde ćete pre povratka imati slobodno vreme za razgledanje i odmor.

Dolazak u Novi Sad/Beograd u kasnim večernjim satima.

Cena programa zavisi od broja putnika, mesta polaska i menija za ručak i drugih usluga koje dogovorimo.

Pošaljite nam upit za cenu za vašu grupu

Uključeno u cenu

  • Prevoz  autobusom turističke klase do 50 sedišta
  • Usluge licenciranog turističkog vodiča
  • Doručak u etno restoranu Kneževa večera: 2 jajeta, domaći sir, domaći kajmak, čvarci, šunka, lepinja…
  • Ručak u restoranu “Kafana pod vrbom”: Teleća čorba, domaća proja iz furune, mešano meso, salata, dezerte

Nije uključeno u cenu

  • Piće uz obroke
  • Individualni troškovi putnika

Napomena

Ne postoji ograničenje u broju osoba za realizaciju ovih naših privatnih team building/incentive tura.

Plaćanje

Po prijemu naše ponude dobićete rok do kada se tura mora potvrditi kako bismo na vreme obezbedili vozilo, dobrog vodiča i ceo posao odradili kvalitetno. Prihvatanje programa zahteva uplatu od minimum 30% akontacije a ostatak do 7 dana pred polazak (osim ako nije potrebno drugačije definisati).