Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Ideje za Team Building – Fruška gora i Sremski Karlovci

team building izlet

Kako svakodnevno dobijamo upite za izlete po Fruškoj gori odlučili smo da napravimo jedan originalan program u kojem ćete zapravo Vi biti kreator aranžmana. Imaćete mogućnost da zajedno sa svojim kolegama izaberete restoran, vinariju i druge aktivnosti, a mi ćemo biti tu da Vam pomognemo u odluci i organizujemo sve na najbolji mogući način. Upit možete poslati popunjavajući ovaj form.

Opis ture:

Provedite dan sa svojim timom u čuvenim Sremskim Karlovcima, saznajte koji su se to značajni događaji dešavali u ovom gradiću kroz istoriju i sve o bermetu i drugim karlovačkim vinima. Po želji, otkrijte čari Dunava i opustite u chilly atmosferi na ostrvu/sprudu gde možete uživati i u laganim sportskim aktivnostima na pesku ili doživite avanturu na Stražilovu u hladu fruškogorskih lipa.

Okupljanje grupe u vreme i sa mesta prema dogovoru.

Dolazak u Sremske Karlovce koji su smešteni na desnoj obali reke Dunav, mesto koje je obeležilo kulturnu, duhovnu i političku istoriju Srba. Između ostalog poznat i po brojnim vinarijama. Od našeg vodiča saznaćete i priču o tome zašto se dugo pričalo da je vino bermet iz Karlovaca bilo i na vinskoj karti Titanika. 

Razgledanje centra grada i njegovih najvećih znamenitosti (Česma četiri lava, gimnazija, Patrijaršijski dvor, Bogoslovija, vidikovac). Po želji moguća je poseta: Patrijaršijskom dvoru, gimnaziji, Pravoslavnoj crkvi, Kapeli mira). 

 

Opcije za ručak: 

Gostiona kod četiri lava, mesto koje odiše autentičnim ambijentom i sjajnom tradicionanom vojvođanskom hranom u centru Sremskih Karlovaca. Ova lokacija je pogodna za ručak ako ćete posle toga u neku od vinarija na degustaciju. 

Eko kamp na Stražilovu: Na ulazu prema Stražilovu, na obodu Fruške gore osnovan je eko kamp sa avantura parkom i objektom u kojem je moguće organizovati i team building sa zajedničkim spremanjem hrane bilo u zatvorenom prostoru /za manje grupe/ ili otvorenom za veće grupe. Sastavni deo objekta je i vinski podrum u kojem se mogu naći gotovo sve etikete fruškogorskih vina a kroz vinsu fruškogorsku priču vas vodi profesionalni somelier. 

Restorani na Dunavu. Preporučujemo ih ako ćete prvo na degustaciju uz meze kao dobrodošlicu u Karlovce pa zatim razgledanje, da bi posle toga došli na obalu Dunava. 

Passent, ekskluzivni restoran na obali Dunava sa autentičnom atmoferom i kombinacijom vojvođanske i internacionalne kuhinje. 

Riblja čarda, autentična čarda sa drvenim stolovima na pesku u hladu drveća. Omiljeni restoran na Dunavu među lokalcima. 

 

Degustacije vina: 

Od 20+ vinarija u Sremskim Karlovcima izdvajamo: 


Vinarija Kiš – nosi ime po porodici koja generacijama prenosi svoje umeće spravljanja vina a među kojima su crni i beli bermet. Ovo je najpoznatija karlovačka vinarija sa najviše odlikovanja za svoja vina. Osim degustacije vina moguće je dogovoriti i degustaciju vojvođanskog fruštuka, odnosno mezea od suhomesnatih domaćih specijaliteta.  Nalazi se u ulici gde je i Kapela Mira. 

Vinarija Vinum je poznata po brojnim priznanjima sa internacionalnih vinskih takmičenja. Usmerena ka pravljenju vrhunskih, jedinstvenih vina u ograničenim serijama. Vinarija proizvodi vina isključivo sa teritorije Fruške gore, odnosno užeg rejona Sremskih Karlovaca. Degustacija vina može biti u vinariji uz ručak po dogovoru ali i na katamaranu tokom plovidbe po rukavcu Dunava. Takođe se nalazi preko puta Kapele Mira. 

Muzej meda i vinarija Živanović – za sve one koji pored vina žele čuti nešto više o osnivaču druge u Evropi katedre za pčelarstvo i izumitelju vrcanja meda. Uz vino, med, moguće je dogovoriti i ručak. 

Vinarija Veselinov Benišek – mala vinarija smeštena u centru grada gde se pored vina može degustirati i rakija koju spremaju uvek nasmejani i vrckavi domaćini. 

 

Aktivnosti na Fruškoj gori:

Osim posete avantura parku organizujemo i vožnju bicikima po Stražiovu a za velike grupe i razne druge aktivnosti koje su pogodne za team building.

Aktivnosti na Dunavu: 

Kajak – organizujemo vožnje kajakom za grupe. Kajakom se vesla uz bezbedonosne prsluke i isključivo ako je mirna voda. 

Vožnja katamaranom –  do 18 osoba. Vožnja traje 2 sata ali se u slučaju većih grupa može iskoordinirati krstarenje u trajanju od 45 minuta u dve grupe. Katamaranom se može po dogovoru ploviti i u Koviljsko petrovaradinskom ritu. Tokom plovidbe možemo organizovati i degustaciju vina.

Vožnja splavom za grupe do 30 osoba. Ovaj splavom moguće je ploviti od Novog Sada do Sremskih Karlovaca.

Celodnevni boravak na ostrvu Koh Chang – Mogućnost organizovanja ručka/večere kao i raznih aktivnosti na ostrvu koje je proglašeno za najlepše ostrvo na toku celog Dunava.

 

Cena programa zavisi od broja putnika, mesta polaska i menija za ručak i drugih usluga koje dogovorimo.

Pošaljite nam upit za cenu za vašu grupu

Uključeno u cenu

  • Prevoz autobusom prema željenom broju putnika i mestu polaska 
  • Usluge licenciranog turističkog vodiča tokom trajanja ture
  • Obilazak Sremskih Karlovaca

Nije uključeno u cenu

  • Piće tokom ručka

Napomena

Ne postoji ograničenje u broju osoba za realizaciju naših privatnih team building/incentive tura.

Plaćanje

Po prijemu naše ponude dobićete rok do kada se tura mora potvrditi kako bismo na vreme obezbedili vozilo, dobrog vodiča i ceo posao odradili kvalitetno. Prihvatanje programa zahteva uplatu od minimum 30% akontacije a ostatak do 7 dana pred polazak (osim ako nije potrebno drugačije definisati).