Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Salašarska avantura

team building izlet

Prepoznajući nas na tržištu kao agenciju koja je specijalizovana za organizovanje team building-a imamo zadovoljstvo da vrlo često učestvujemo u organizovanju događaja ovog tipa. Posebno nam predstavlja zadovoljstvo kada nam klijenti ostave mogućnost da im ponudimo i neke „off the beaten tracks“ destinacije, tj. koje nisu na „utabanim stazama“. Ovaj put to je bio autentičan Brkin salaš na Čeneju. Upit možete poslati popunjavajući ovaj form.

Doživite jednodnevni beg od gradskog tempa i uživajte u nadmetanju vaših timova na autentičnom vojovođanskom salašu uz vrhunske animatore i gastronomski doživljaj kako bi se vaši zaposleni tokom aktivne zabave još više zbližili. Na ovom salašu su se već odvijale slične aktivnosti za ovako velike grupe.

Opis ture:

Polazak sa mesta prema dogovoru u 10 h.

Na salašu vas čekamo sa vrućim domaćim krofnama i toplom dobrodošlicom domaćice salaša. Posle dobrodošlice delimo grupu na timove koje preuzima naših 8 animatora. Igre će se odvijati na tri različita „terena“ u okviru salaša.  

Igre se sastoje od izazova, spretnosti, refleksa, preciznosti, sreće, koordinacije, brzine i timske saradnje. Fizički igre nisu zahtevne po kondiciju i snagu učesnika. Većina igara nema fizičkog kontakta, kako između saigrača tako i među protivnicima i mogućnost povrede je nepostojeća. Od opreme učesnici ne moraju da nabavljaju ništa posebno, da biste učestvovali sa uživanjem bitno je da se obučete komotno u udobnu obuću. Sav program će voditi naši iskusni treneri i animatori koji će biti zaduženi za objašnjavanje pravila i bodovanje, a program će biti praćen dinamičnom muzikom.

Za igrače koji žele pasivnija nadmetanja – možemo realizovati kviz znanja i opšte informisanosti (kviz traje 1-1,5 sat). Po završetku aktivnosti, ručak po izboru.

Povratak za Beograd/Novi Sad.

Koncept animacije:

 • 3 sata trajanja (kviz traje 1-1,5h)
 • 3 terena po 8 timova 
 • 8 igara za svaki tim (sa loptama, obručima, čašama vode (ako bude toplo) i razičitim rekvizitima za svaku igru)

Cena programa zavisi od broja putnika, mesta polaska i menija za ručak i drugih usluga koje dogovorimo.

Pošaljite nam upit za cenu za vašu grupu

Uključeno u cenu

  • prevoz do Brkinog salaša autobusom
  • domaće krofne, piće (voda, rakija, likeri i domaći sokovi zova, ruža, nana) i kafa
  • 8 animatora i oprema (lopte, obruči…)
  • diploma za pobednički tim (firma obezbeđuje nagradu)
 • ozvučenje za tri terena
 • ručak 

Roštilj: ćevapi, roštilj kobasice, pileće belo meso u slanini, kocke bataka sa povrćem + grilovani krompir, svinjski kordon sa dimljenim sirom i šampinjonima, pohovani fileti piletine ili ribe u susamu; 3 vrste salate: praziluk salata, vitamiska ili kupus, grčka salata: paradajz, krastavac, paprika, feta, crne masline, crni luk.

 • dezert – lubenice

Nije uključeno u cenu

 • pivo nije uključeno u cenu  

Napomena

Ne postoji ograničenje u broju osoba za realizaciju naših privatnih team building/incentive tura.

Plaćanje

Po prijemu naše ponude dobićete rok do kada se tura mora potvrditi kako bismo na vreme obezbedili vozilo, dobrog vodiča i ceo posao odradili kvalitetno. Prihvatanje programa zahteva uplatu od minimum 30% akontacije a ostatak do 7 dana pred polazak (osim ako nije potrebno drugačije definisati).