Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Poseta prirodnjačkom centru u Svilajncu

30% Discount

Provedite jedan nezaboravan dan sa porodicom u Prirodnjačkom centru u Svilajncu na samo 2 sata vožnje od kuće. Upoznajte se sa drevnim bićima koja su nekada hodala Zemljom!

Opis ture: Poseta Prirodnjačkom centru u Svilajncu

(NISU PLANIRANI POLASCI U OVOJ SEZONI)

Na najfrekventnijem turističkom pravcu – pored regionalnog puta Markovac-Svilajnac-Despotovac mora se uvrstiiti i poseta Prirodnjačkom centru u Svilajncu. Ovaj objekat napravljen je sa ciljem da približi nauku široj javnosti kroz edukatvine, naučne i turstičke aktivnosti u samom objektu.

Objekat Prirodnjačkog centra u prizemlju sadrži izložbene eksponate geološko-paleontološkog tipa. Izložbeni prostor je podeljen na različite tematske celine: geološka doba, diverzitet živog sveta i izgled kopna u datim periodima, vodeni svet životinja i biljaka različitih geoloških doba, izumrle kopnene biljke i životinje kroz praistoriju, leteći reptili kroz evoluciju, okamenjeno drveće, život sisara, prostor posvećen geološkoj i paleontološkoj Srbiji, prostor za gostujuće izložbe. Objekat je pogodan za decu, za njihovo uvođenje u svet nauke kroz igru, kao i za odrasle koji će uživati u raznim radionicama i pratećim sardžajimau objektu.

Vreme polaska  u 10:00 h iz Beograda.

 

Cena aranžmana: 1790 din

Cena za decu: 1590 din

Uključeno u cenu

  • Prevoz autobusom visoke turističke klase

Nije uključeno u cenu

  • Ulaznicu za prirodnjački park (odrasli 500 din, deca 350 din)
  • Vodič
  • Ostale usluge koje nisu pomenute u programu

Prevoz

Prevoz autobusom visoke turističke klase

Napomena

*Promotivna cena važi isključivo za ONLINE REZERVACIJE (kliknite na link koji će vas odvesti na sajt SerbianAdventurs.com) i uplate do 7 dana pre polaska za naznačene datume. Minimum za realizaciju programa po promotivnoj ceni: 25 osoba

Plaćanje

U slučaju nedovoljnog broja putnika, agencija zadržava pravo otkaza ovog programa najmanje 3 dana pre putovanja. Organizator putovanja Magelan Travel. Licenca OTP 25/15. Uz izlet važe opšti uslovi putovanja turističke agencije Magelan Travel i YUTA.

Google mapa - označeno je mesto odakle polaze naši autobusi