Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Od Srebrnog jezera do Golubca

team building krstarenje

Nakon poslovanja dugog gotovo tri decenije postali smo prepoznatljivi na tržištu kao agenciju koja je specijalizovana za ture po Srbiji. Shodno tome često dobijamo zahteve i za krstarenje rekama Srbije. Na naše veliko zadovoljstvo svedoci smo da sa ovakvih tura naši putnici nose pregršt lepih fotografija i najvažnije divnih trenutaka. Upit možete poslati popunjavajući ovaj form.

Opis ture

Polazak sa mesta prema dogovoru u 8 h.

Dolazimo na Srebrno jezero jedno od omiljenih izletišta u Srbiji. Jezero ima lepu peščanu plažu, hotele i kampove pored jezera. Dugačko je čak 14km. Po dolasku na jezero sledi ukrcavanje na brod Silver Star.

Nastavljamo naš izlet i prepuštamo se čarima krstarenja. Tokom vožnje brodom (3,5h plovidbe), bićete u prilici da vidite Veliko Gradište, ušće reke Pek kao i priobaljsko naselje Požeženo u kome je svaka kuća prava mala fabrika – metli. Potom naselja Usinje i Vinci okružena gustom, borovom šumom. Obala Dunava je ovde najpitomija i omiljeno je mesto brojnih izletnika tokom celog leta. Na levoj obali Dunava nalazi se naselje Moldova Veke, nekada vojno utvrđenje. Nizvodno se proteže veliko rečno ostrvo Moldava (pripada Rumuniji), posebno zaštićeno područje bogatog biljnog sveta. Svakako najveća atrakcija ovog krstarenja je Golubačka tvrđava na samom ulasku u Đerdapsku klisuru. Ovde će naš brod pristati a vi ćete imati priliku da obiđete ovu moćnu tvrđavu i uporedite njenu lepotu iz dve perspektive – sa reke ali i sa kopna. Golubačka tvrđava iz XV veka proglašena je spomenikom kulture od izuzetnog značaja. Nedavno je kompletno restauirana i važi za jednu od najlepših i najočuvanijih u Evropi. Sve vreme tokom trajanja krstarenja imate usluge lokalnog vodiča putem razglasa.

Po povratku na brod čeka vas posluženje ručka koji će biti na bazi švedskog stola.

Nakon završenog krstarenja, vraćamo se u luku Srebrnog jezera. Slobodno vreme za fotografisanje, razgledanje i uživanje u lepotama ove destinacije.

Povratak u večernjim časovima. 

Cena programa zavisi od broja putnika, mesta polaska i menija za ručak i drugih usluga koje dogovorimo.

Pošaljite nam upit za cenu za vašu grupu

Uključeno u cenu

  • Prevoz turističkim autobusom
  • Usluge licenciranog turističkog vodiča tokom trajanja ture
  • Krstarenje Dunavom u trajanju od 3,5h (Srebrno jezero – Golubac – Srebrno jezero)
  • Iskrcavanje i poseta Golubačkoj tvrđavi uz lokalnog vodiča
  • Ručak na brodu tokom krstarenja: Hladna predjela:Zeleni rolat sa šunkom i krem sirom, Selekcija sireva sa suvim voćem (feta, gauda, urnebes kuglice), Brusketi sa namazom od pileće džigerice, Mimoza salata, Waldorf salata; Supe-Čorbe: Paradajz čorba; Topla predjela: Pene bolonjez, Rižoto sa povrćem; Glavna jela-Prilozi: Svinjski medaljoni u sosu od bibera sa restovanim krompirom, piletina file sa wok povrćem, kotleti soma sa dalmatinskom garniturom; Salate: Grčka salata, Bašta salata, Kupus salata, Vitaminska salata, Tarator salata; Dezerti: Čokoladni brauni, Pita sa šumskim voćem i vanil kremom, Koh, Komadno voće; Pecivo: Bele i tamne kajzerica, Beli i tamni baget
  • Usluge lokalnog turističkog vodiča tokom trajanja krstarenja

Nije uključeno u cenu

  • Piće tokom obroka
  • Individualni troškovi putnika

Napomena

Ne postoji ograničenje u broju osoba za realizaciju ovih naših privatnih team building/incentive tura.

Plaćanje

Po prijemu naše ponude dobićete rok do kada se tura mora potvrditi kako bismo na vreme obezbedili vozilo, dobrog vodiča i ceo posao odradili kvalitetno. Prihvatanje programa zahteva uplatu od minimum 30% akontacije a ostatak do 7 dana pred polazak (osim ako nije potrebno drugačije definisati).